Boordcomputer Taxi, touchscreen, Quipment, In Command, taxi

Quipment komt met geïntegreerde Boordcomputer Taxi

NIJMEGEN – Quipment heeft een volledig geïntegreerde boordcomputer met touchscreen, taximeter en mogelijkheid tot elektronisch betalen ontwikkeld. Losse apparaten op en rond het dashboard zijn daarmee overbodig. Het systeem is voorbereid op de Boordcomputer Taxi-oplossing van Quipment.

Het systeem ‘Quipment in Command’ maakt gebruik van het beeldscherm van het voertuig, zoals in de Mercedes-Benz E-Klasse. Dit beeldscherm kan, voor meer gebruikersgemak, vervangen worden door een touchscreen.

Digitale rittenstaat

‘Quipment in Command’ biedt, naast de Boordcomputer Taxi, onder meer een geïntegreerde taximeter, GSM telefoon, digitale rittenstaat, GPS & GPRS, 3D-navigatiesysteem, automatische rittenadministratie, een lezer voor chauffeurspas, creditcard- en pinbetalingen en een extern alarm.

‘Quipment in Command’ kan updates via GPRS en WiFi aan. De oplossing is beschikbaar voor Audi, BMW, Mercedes, Skoda, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Pinnen in de taxi

Met Taxipinnen.nl kunnen taxibedrijven pin-, creditcard- en chipknipbetalingen veilig en goedkoop accepteren met een handzame betaalterminal. Een aparte printer, voeding of extra data abonnement is niet nodig. Het systeem is geïntegreerd met de QIM-Dataterminal en klaar om aan de Boordcomputer Taxi oplossingen van Quipment gekoppeld te worden.

Quipment biedt innovatieve ICT oplossingen voor het personenvervoer. Deze oplossingen zijn vooral gericht op planning- en aansturingprocessen en bestaan onder andere uit softwaretoepassingen en diverse modellen Boordcomputer Taxi. Daarnaast biedt het bedrijf diensten als consultancy, projectmanagement, inbouw en implementatie.

In Nederland maken meer dan 200 taxibedrijven gebruik van de QIM Dataterminal van Quipment. Daarnaast voert dochterbedrijf ISN jaarlijks ruim 7.000 taximeterkeuringen uit.

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Quipment komt met geïntegreerde Boordcomputer Taxi”

Bollebas|09.12.10|12:50

Lijkt mij een super systeem…. ben benieuwd wat het kost… zal wel een topprijs voor betaald moeten worden…. we zien wel

Alfred Bosman|10.12.10|13:26

Vraag me af of het allemaal is wat ik wil. Het is een super mooi systeem wat ik graag in de auto zou hebben, maar een klein (waarschijnlijk goedkoper) kastje in de auto lijkt vanuit mij perspectief net wat fijner. Zo’n Boordcomputer Taxi van hun lijkt me wel wat!