mercedes, brandstofcel, zero emission

Ecomobiel 2011: ‘Stop Thinking, Start Acting’

Het thema voor Ecomobiel 2011 op 27 en 28 september Ahoy Rotterdam is “Stop Thinking, Start Acting”. Met dit thema borduurt Ecomobiel voort op het thema van vorig jaar (van Hype naar Business) en wil ze benadrukken dat de markt toe is aan actie.

Tijdens ecomobiel 2011 wordt er extra aandacht besteed aan het laten zien van de duurzame mobiliteitsoplossingen die al beschikbaar zijn voor consumenten, overheden en (taxi)bedrijven.

Operationele kosten

Oplossingen worden gepresenteerd die op dit moment inzetbaar en leverbaar zijn en waar zelfs al ervaring mee is opgedaan, waar de operationele kosten van bekend zijn en zeker hoe deze kosten afsteken tegen huidige, meer vervuilende middelen van mobiliteit.

Het thema “Stop Thinking, Start Acting” wordt tevens ondersteund door de ecomobiel Bedrijfswagen Rally op 13 mei, wat een ideale showcase is voor bedrijfswagens die al inzetbaar zijn en gebruikt worden.

Inschrijven

De inschrijvingen voor bezoekers van de beurs zullen vanaf mei geopend zijn. Standhouders kunnen voorzien worden van buttons, banners en de inschrijvingslink zodat de relaties van de standhouders als bezoeker benaderd kunnen gaan worden.

Op de beursvloer kunnen bezoekers kennis maken met overheden, leveranciers van oplaadmogelijkheden, leveranciers van duurzame auto’s, scooters & andere voertuigen, maar ook met de verschillende mobiliteitsoplossingen.

Duurzaam rijden

Via het test&drive parcours kan ervaring opgedaan worden met het duurzame rijden. Verder zal er een sectie ingericht worden waar bezoekers informatie kunnen krijgen over het aanschaffen van duurzame voertuigen, het duurzame reizen, welke subsidies er zijn, wat het beleid is van hun provincie/gemeente en hoe, maar vooral ook waar ze duurzame brandstoffen kunnen tanken of hun voertuig kunnen laden.

De inschrijvingen voor de Ecomobiel Bedrijfswagen Rally zijn geopend tot 6 mei. Klik op deze link om u in te schrijven. Bent u erbij? Laat het uw contacten weten via LinkedIn en klik op deze link.

Deelnemers

Deelnemers die zich al ingeschreven hebben zijn: 
Auto Middelweerd, De Burgh Den Bosch en De Burgh Eindhoven, Centric Automotive, Ecars Europe, Enexis, Greenes Nederland, Iveco Schouten, Kuijpers Installaties, Mercedes Nederland, Opel Nederland, Stekkerweb.nl, Still Intern Transport, Technische Universiteit Eindhoven en Truckland Zero.

Hybride trucks, vrachtwagens en bussen op biogas, elektrische bestelauto’s en taxi’s, broodjeskarren op zonnepanelen of andere duurzame bedrijfsvoertuigen; allen zijn ze van harte welkom om aan de Rally deel te nemen.

Elektrische voertuigen

Met het uitzetten van de Rally is rekening gehouden met grote voertuigen maar ook met het gelimiteerde bereik van elektrische voertuigen. Zo is er de mogelijkheid om de avond voor de Rally de elektrische voertuigen te laden, maar ook tijdens de lunch heeft ecomobiel hier rekening mee gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ecomobiel 2011: ‘Stop Thinking, Start Acting’ | TaxiPro
mercedes, brandstofcel, zero emission

Ecomobiel 2011: ‘Stop Thinking, Start Acting’

Het thema voor Ecomobiel 2011 op 27 en 28 september Ahoy Rotterdam is “Stop Thinking, Start Acting”. Met dit thema borduurt Ecomobiel voort op het thema van vorig jaar (van Hype naar Business) en wil ze benadrukken dat de markt toe is aan actie.

Tijdens ecomobiel 2011 wordt er extra aandacht besteed aan het laten zien van de duurzame mobiliteitsoplossingen die al beschikbaar zijn voor consumenten, overheden en (taxi)bedrijven.

Operationele kosten

Oplossingen worden gepresenteerd die op dit moment inzetbaar en leverbaar zijn en waar zelfs al ervaring mee is opgedaan, waar de operationele kosten van bekend zijn en zeker hoe deze kosten afsteken tegen huidige, meer vervuilende middelen van mobiliteit.

Het thema “Stop Thinking, Start Acting” wordt tevens ondersteund door de ecomobiel Bedrijfswagen Rally op 13 mei, wat een ideale showcase is voor bedrijfswagens die al inzetbaar zijn en gebruikt worden.

Inschrijven

De inschrijvingen voor bezoekers van de beurs zullen vanaf mei geopend zijn. Standhouders kunnen voorzien worden van buttons, banners en de inschrijvingslink zodat de relaties van de standhouders als bezoeker benaderd kunnen gaan worden.

Op de beursvloer kunnen bezoekers kennis maken met overheden, leveranciers van oplaadmogelijkheden, leveranciers van duurzame auto’s, scooters & andere voertuigen, maar ook met de verschillende mobiliteitsoplossingen.

Duurzaam rijden

Via het test&drive parcours kan ervaring opgedaan worden met het duurzame rijden. Verder zal er een sectie ingericht worden waar bezoekers informatie kunnen krijgen over het aanschaffen van duurzame voertuigen, het duurzame reizen, welke subsidies er zijn, wat het beleid is van hun provincie/gemeente en hoe, maar vooral ook waar ze duurzame brandstoffen kunnen tanken of hun voertuig kunnen laden.

De inschrijvingen voor de Ecomobiel Bedrijfswagen Rally zijn geopend tot 6 mei. Klik op deze link om u in te schrijven. Bent u erbij? Laat het uw contacten weten via LinkedIn en klik op deze link.

Deelnemers

Deelnemers die zich al ingeschreven hebben zijn: 
Auto Middelweerd, De Burgh Den Bosch en De Burgh Eindhoven, Centric Automotive, Ecars Europe, Enexis, Greenes Nederland, Iveco Schouten, Kuijpers Installaties, Mercedes Nederland, Opel Nederland, Stekkerweb.nl, Still Intern Transport, Technische Universiteit Eindhoven en Truckland Zero.

Hybride trucks, vrachtwagens en bussen op biogas, elektrische bestelauto’s en taxi’s, broodjeskarren op zonnepanelen of andere duurzame bedrijfsvoertuigen; allen zijn ze van harte welkom om aan de Rally deel te nemen.

Elektrische voertuigen

Met het uitzetten van de Rally is rekening gehouden met grote voertuigen maar ook met het gelimiteerde bereik van elektrische voertuigen. Zo is er de mogelijkheid om de avond voor de Rally de elektrische voertuigen te laden, maar ook tijdens de lunch heeft ecomobiel hier rekening mee gehouden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.