Henk van Gelderen, directeur Sociaal Fonds Taxi

Video: Sociaal Fonds Taxi op de Taxi Expo 2011

Sociaal Fonds Taxi kreeg op de beurs een eervolle vermelding uitgereikt van de jury van de Taxi Innovatie Prijs. De jury vond unaniem dat het ‘Bedrijfsoordeel’ – waarin aan een opdrachtgever (eventueel) gesignaleerd kan worden dat een bedrijf zich niet aan zijn CAO-verplichtingen houdt – een bijdrage kan leveren de onrust over onrealistisch lage inschrijvingen in de bedrijfstak te verminderen.

Van een bredere toepassing van dit oordeel bij inschrijvingen kan een positieve werking uitgaan.

Taxi Expo

Uiteraard was Sociaal Fonds Taxi ook met een eigen stand aanwezig op de Taxi Expo. Bekijk het interview van TaxiProTV met Henk van Gelderen, directeur van Sociaal Fonds Taxi, over de stand van SFT op de Taxi Expo 2011 .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Video: Sociaal Fonds Taxi op de Taxi Expo 2011 | TaxiPro
Henk van Gelderen, directeur Sociaal Fonds Taxi

Video: Sociaal Fonds Taxi op de Taxi Expo 2011

Sociaal Fonds Taxi kreeg op de beurs een eervolle vermelding uitgereikt van de jury van de Taxi Innovatie Prijs. De jury vond unaniem dat het ‘Bedrijfsoordeel’ – waarin aan een opdrachtgever (eventueel) gesignaleerd kan worden dat een bedrijf zich niet aan zijn CAO-verplichtingen houdt – een bijdrage kan leveren de onrust over onrealistisch lage inschrijvingen in de bedrijfstak te verminderen.

Van een bredere toepassing van dit oordeel bij inschrijvingen kan een positieve werking uitgaan.

Taxi Expo

Uiteraard was Sociaal Fonds Taxi ook met een eigen stand aanwezig op de Taxi Expo. Bekijk het interview van TaxiProTV met Henk van Gelderen, directeur van Sociaal Fonds Taxi, over de stand van SFT op de Taxi Expo 2011 .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.