Tribus, instructievideo, rolstoelbus, taxichauffeur

Veilig gebruik van vastzetsystemen in de rolstoelbus (video’s)

Het is belangrijk dat taxichauffeurs van rolstoelbussen goed op de hoogte zijn van de werking van de rolstoelvastzetsystemen. Tribus, leverancier van rolstoelbussen, heeft daarom een serie korte video’s geproduceerd waarin zij het veilig gebruik van verschillende vastzetsystemen en andere hulpmiddelen voor rolstoelvervoer toont.

“Hoewel de eenvoud van onze systemen hen zeer veilig maakt, bestaat er soms onduidelijkheid over de richtlijnen voor het veilig vervoer van rolstoelpassagiers”, zegt Iddo Verweij van Tribus. “In de video’s staat daarom de correcte toepassing van verschillende systemen centraal.”

Taxichauffeur

“De taxichauffeur is zeker zo belangrijk als goede voorzieningen. Hij moet zich bewust zijn van elke handeling die hij verricht. Door bewustwording van waar hij mee bezig is maakt de chauffeur minder snel fouten en is hij veel beter in staat om in te spelen op onvoorziene situaties. Hierdoor creëert hij een veilige omgeving voor de te vervoeren passagiers.” zegt regiseur Jeannet Busschers van Taxi Almelo Opleidingen. 

De video’s zijn te bekijken op youtube.com/tribuschannel

Tribus instructiefilm • Rolstoellift

Tribus instructiefilm • TriflexPLUS

Tribus instructiefilm • Safeguard

Tribus instructiefilm • Lockables

Tribus instructiefilm • FlexusPRO

Tribus instructiefilm • Protektor

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Veilig gebruik van vastzetsystemen in de rolstoelbus (video’s) | TaxiPro
Tribus, instructievideo, rolstoelbus, taxichauffeur

Veilig gebruik van vastzetsystemen in de rolstoelbus (video’s)

Het is belangrijk dat taxichauffeurs van rolstoelbussen goed op de hoogte zijn van de werking van de rolstoelvastzetsystemen. Tribus, leverancier van rolstoelbussen, heeft daarom een serie korte video’s geproduceerd waarin zij het veilig gebruik van verschillende vastzetsystemen en andere hulpmiddelen voor rolstoelvervoer toont.

“Hoewel de eenvoud van onze systemen hen zeer veilig maakt, bestaat er soms onduidelijkheid over de richtlijnen voor het veilig vervoer van rolstoelpassagiers”, zegt Iddo Verweij van Tribus. “In de video’s staat daarom de correcte toepassing van verschillende systemen centraal.”

Taxichauffeur

“De taxichauffeur is zeker zo belangrijk als goede voorzieningen. Hij moet zich bewust zijn van elke handeling die hij verricht. Door bewustwording van waar hij mee bezig is maakt de chauffeur minder snel fouten en is hij veel beter in staat om in te spelen op onvoorziene situaties. Hierdoor creëert hij een veilige omgeving voor de te vervoeren passagiers.” zegt regiseur Jeannet Busschers van Taxi Almelo Opleidingen. 

De video’s zijn te bekijken op youtube.com/tribuschannel

Tribus instructiefilm • Rolstoellift

Tribus instructiefilm • TriflexPLUS

Tribus instructiefilm • Safeguard

Tribus instructiefilm • Lockables

Tribus instructiefilm • FlexusPRO

Tribus instructiefilm • Protektor

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.