orange gas, taxi expo 2015

OrangeGas laat chauffeurs hun taxi stofzuigen tijdens tanken

OrangeGas en Kärcher hebben een uniek concept gepresenteerd op Taxi Expo 2015: ‘Slim en schoon tanken’. Door de inbouw van een krachtige Kärcher-stofzuiger in de pompzuil, kan een taxichauffeur eenvoudig zijn auto netjes houden. 

OrangeGas verkoopt uitsluitend 100% Groengas aan de pomp. Groengas is de schoonste brandstof van dit moment. “Daarnaast kan je nu, terwijl je tankt, ook je auto schoonmaken. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap, vandaar de slogan: Slim en schoon tanken”, aldus het bedrijf.

Concept

Marcel Borger, directeur OrangeGas en bedenker van dit nieuwe concept legt uit: “Het idee ontstond op toen ik zelf op een van onze tankstations tankte en mijn auto inkeek. Die kon wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Op dat moment ontbrak mij de tijd om daarvoor nog speciaal naar een stofzuigerplek te rijden.”

“Zo bedacht ik dat het ideaal zou zijn als je dit kan doen terwijl je tankt, en dan ook nog gratis, zonder gedoe met munten. Zeker voor zakelijke veelrijders, bijvoorbeeld taxi-ondernemers, zal dit concept bijdragen aan de hele OrangeGas-tankbeleving: Happy Planet, daar word je blij van.”

Hoe werkt het?

Alle OrangeGas-pompen zijn uitgerust met een slim Start/Stop-systeem. Je tankt met één druk op de knop en hebt dus letterlijk je handen vrij. Zolang de pomp loopt, kan de stofzuiger in werking worden gesteld door middel van de “Aan”-knop. De stofzuiger stopt automatisch zodra de tankbeurt klaar is. De stofzuigerslang is uittrekbaar zodat deze ook bij bestelbussen en/of grotere voertuigen ver genoeg kan reiken.

Het concept zal in eerste instantie op 2 OrangeGas-locaties worden ingebouwd, namelijk aan de Atoomweg in Utrecht en de Australiëhavenweg in Amsterdam. Bij gebleken succes en voldoende animo, wordt het concept verder uitgerold naar meerdere OrangeGas-locaties.

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “OrangeGas laat chauffeurs hun taxi stofzuigen tijdens tanken”

Pierre van Aert|27.09.15|15:45

Je mag niet meer automatisch tanken. Één hand moet altijd het tankpistool vast houden. Gewoon uit veiligheidsoverwegingen. Daarom zijn bij de tankpistolen ook de vasthoudpalletjes allemaal verwijderd.

Rodney Barten|28.09.15|09:59

@ Pierre: Het gaat in dit artikel om GAS…..

OrangeGas laat chauffeurs hun taxi stofzuigen tijdens tanken | TaxiPro
orange gas, taxi expo 2015

OrangeGas laat chauffeurs hun taxi stofzuigen tijdens tanken

OrangeGas en Kärcher hebben een uniek concept gepresenteerd op Taxi Expo 2015: ‘Slim en schoon tanken’. Door de inbouw van een krachtige Kärcher-stofzuiger in de pompzuil, kan een taxichauffeur eenvoudig zijn auto netjes houden. 

OrangeGas verkoopt uitsluitend 100% Groengas aan de pomp. Groengas is de schoonste brandstof van dit moment. “Daarnaast kan je nu, terwijl je tankt, ook je auto schoonmaken. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap, vandaar de slogan: Slim en schoon tanken”, aldus het bedrijf.

Concept

Marcel Borger, directeur OrangeGas en bedenker van dit nieuwe concept legt uit: “Het idee ontstond op toen ik zelf op een van onze tankstations tankte en mijn auto inkeek. Die kon wel een schoonmaakbeurt gebruiken. Op dat moment ontbrak mij de tijd om daarvoor nog speciaal naar een stofzuigerplek te rijden.”

“Zo bedacht ik dat het ideaal zou zijn als je dit kan doen terwijl je tankt, en dan ook nog gratis, zonder gedoe met munten. Zeker voor zakelijke veelrijders, bijvoorbeeld taxi-ondernemers, zal dit concept bijdragen aan de hele OrangeGas-tankbeleving: Happy Planet, daar word je blij van.”

Hoe werkt het?

Alle OrangeGas-pompen zijn uitgerust met een slim Start/Stop-systeem. Je tankt met één druk op de knop en hebt dus letterlijk je handen vrij. Zolang de pomp loopt, kan de stofzuiger in werking worden gesteld door middel van de “Aan”-knop. De stofzuiger stopt automatisch zodra de tankbeurt klaar is. De stofzuigerslang is uittrekbaar zodat deze ook bij bestelbussen en/of grotere voertuigen ver genoeg kan reiken.

Het concept zal in eerste instantie op 2 OrangeGas-locaties worden ingebouwd, namelijk aan de Atoomweg in Utrecht en de Australiëhavenweg in Amsterdam. Bij gebleken succes en voldoende animo, wordt het concept verder uitgerold naar meerdere OrangeGas-locaties.

Bekijk de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “OrangeGas laat chauffeurs hun taxi stofzuigen tijdens tanken”

Pierre van Aert|27.09.15|15:45

Je mag niet meer automatisch tanken. Één hand moet altijd het tankpistool vast houden. Gewoon uit veiligheidsoverwegingen. Daarom zijn bij de tankpistolen ook de vasthoudpalletjes allemaal verwijderd.

Rodney Barten|28.09.15|09:59

@ Pierre: Het gaat in dit artikel om GAS…..