Robin van Lohuizen

Eéndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers’

Er wordt tegenwoordig zeer veel gevraagd van taxi-ondernemers om succesvol te kunnen zijn met hun bedrijf. Want de markt is aan grote veranderingen onderhevig. De oude aanpak is niet goed genoeg meer. Daarom biedt Robin van Lohuizen in samenwerking met TaxiPro.nl op vrijdag 30 oktober de interactieve ééndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers‘ aan.

“De taxibranche biedt volop kansen. Maar je moet ze wel zien én pakken”, vertelt Van Lohuizen. “Tijdens deze Masterclass krijgen taxi-ondernemers inzicht in hun doelgroepen. En gaan we ze inspireren en actief laten nadenken hoe ze die het beste kunnen bereiken.”

Waarde toevoegen

Taxivervoer is heel divers. Je kunt verschillende vervoersproducten aanbieden. Maar belangrijk is om te weten welke waarde je als bedrijf toevoegt voor je klant. En met welk product je ze kunt aanspreken om aan hun vervoersvraag te voldoen. Tijdens de Masterclass gaan we daarmee actief aan de slag.”

De Masterclass is een voordelig voorproefje op de volledige Masterclass ‘Kansen in de Taximarkt’ van Van Lohuizen. “Dat is een programma voor persoonlijke en bedrijfsmatige groei van 100 dagen waarop we 5 keer een hele dag op een inspirerende lokatie bij elkaar komen.”

Oplossingen

Tijdens de ééndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers’ gaat Van Lohuizen samen met de deelnemers op zoek naar de volgende oplossingen:

 • Hoe haal ik structureel meer omzet uit mijn bestaande klanten?
 • Welke waarde voegen we toe en hoe breng ik dat overtuigend?
 • Hoe kies ik een winnende verkoopstrategie?
 • Hoe maak ik van ons bedrijf een interessante en aantrekkelijke partner?
 • Hoe onderscheid ik me van mijn van mijn concurrenten?
 • Hoe kan ik relevanter worden voor nieuwe, waardevolle klanten?
 • Welke verkoopkanalen passen het best bij mijn klanten?
 • Wat is het verhaal van ons bedrijf en hoe maak ik daar optimaal gebruik van?

“Tijdens de dag ga je nadenken over deze en vele andere vragen. We hanteren een praktische aanpak. Je gaat er meteen mee aan de slag”, vertelt Van Lohuizen. De ééndaagse Masterclass vindt plaats op vrijdag 30 oktober bij Hotel de Veluwe in Garderen.

Persoonlijke groei

Van Lohuizen is oud-eigenaar van Taxitronic en heeft de afgelopen jaren ruim 100 bedrijven succesvol begeleid. Hij bundelt de krachten van verschillende disciplines (strategie, sales, marketing en leiderschap) samen met één doel: een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van organisaties. Zijn aanpak focust op persoonlijke ambitie en groei van ondernemers en directeuren.

Van Lohuizen helpt bedrijven daarbij fundamenteel succes te behalen én te behouden met als resultaat een hogere omzetgroei. Zijn specialiteiten zijn strategie, verandermanagement, het beter laten presteren van commerciële organisaties en het verbinden van mensen en bedrijven.

Deelnemen aan deze inspirerende ééndaagse Masterclass kan nu voor slechts 299 euro excl BTW. Deelnemen? Ga naar: www.taxipro.nl/academy

Meer informatie over deze Masterclass via Robin van Lohuizen: r.vanlohuizen@blueoceangroup.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Eéndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers’ | TaxiPro
Robin van Lohuizen

Eéndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers’

Er wordt tegenwoordig zeer veel gevraagd van taxi-ondernemers om succesvol te kunnen zijn met hun bedrijf. Want de markt is aan grote veranderingen onderhevig. De oude aanpak is niet goed genoeg meer. Daarom biedt Robin van Lohuizen in samenwerking met TaxiPro.nl op vrijdag 30 oktober de interactieve ééndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers‘ aan.

“De taxibranche biedt volop kansen. Maar je moet ze wel zien én pakken”, vertelt Van Lohuizen. “Tijdens deze Masterclass krijgen taxi-ondernemers inzicht in hun doelgroepen. En gaan we ze inspireren en actief laten nadenken hoe ze die het beste kunnen bereiken.”

Waarde toevoegen

Taxivervoer is heel divers. Je kunt verschillende vervoersproducten aanbieden. Maar belangrijk is om te weten welke waarde je als bedrijf toevoegt voor je klant. En met welk product je ze kunt aanspreken om aan hun vervoersvraag te voldoen. Tijdens de Masterclass gaan we daarmee actief aan de slag.”

De Masterclass is een voordelig voorproefje op de volledige Masterclass ‘Kansen in de Taximarkt’ van Van Lohuizen. “Dat is een programma voor persoonlijke en bedrijfsmatige groei van 100 dagen waarop we 5 keer een hele dag op een inspirerende lokatie bij elkaar komen.”

Oplossingen

Tijdens de ééndaagse Masterclass ‘Strategie voor Taxi-ondernemers’ gaat Van Lohuizen samen met de deelnemers op zoek naar de volgende oplossingen:

 • Hoe haal ik structureel meer omzet uit mijn bestaande klanten?
 • Welke waarde voegen we toe en hoe breng ik dat overtuigend?
 • Hoe kies ik een winnende verkoopstrategie?
 • Hoe maak ik van ons bedrijf een interessante en aantrekkelijke partner?
 • Hoe onderscheid ik me van mijn van mijn concurrenten?
 • Hoe kan ik relevanter worden voor nieuwe, waardevolle klanten?
 • Welke verkoopkanalen passen het best bij mijn klanten?
 • Wat is het verhaal van ons bedrijf en hoe maak ik daar optimaal gebruik van?

“Tijdens de dag ga je nadenken over deze en vele andere vragen. We hanteren een praktische aanpak. Je gaat er meteen mee aan de slag”, vertelt Van Lohuizen. De ééndaagse Masterclass vindt plaats op vrijdag 30 oktober bij Hotel de Veluwe in Garderen.

Persoonlijke groei

Van Lohuizen is oud-eigenaar van Taxitronic en heeft de afgelopen jaren ruim 100 bedrijven succesvol begeleid. Hij bundelt de krachten van verschillende disciplines (strategie, sales, marketing en leiderschap) samen met één doel: een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van organisaties. Zijn aanpak focust op persoonlijke ambitie en groei van ondernemers en directeuren.

Van Lohuizen helpt bedrijven daarbij fundamenteel succes te behalen én te behouden met als resultaat een hogere omzetgroei. Zijn specialiteiten zijn strategie, verandermanagement, het beter laten presteren van commerciële organisaties en het verbinden van mensen en bedrijven.

Deelnemen aan deze inspirerende ééndaagse Masterclass kan nu voor slechts 299 euro excl BTW. Deelnemen? Ga naar: www.taxipro.nl/academy

Meer informatie over deze Masterclass via Robin van Lohuizen: r.vanlohuizen@blueoceangroup.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.