BP

BP breidt netwerk van tankstations uit

BP werkt continu aan het optimaliseren en uitbreiden van zijn netwerk van tankstations. Recentelijk zijn weer twee gloednieuwe BP-tankstations aan het aanbod toegevoegd, bij Muiden en Nieuw-Amsterdam. Deze zijn allebei voorzien van moderne faciliteiten en ruim voldoende pompen.

Ten oosten van Amsterdam, aan de A1 ter hoogte van Muiden, is recentelijk het splinternieuwe station BP Honswijck geopend. Met 25 opstelplaatsen voor brandstoffen, een moderne snellaadvoorziening voor elektrische auto’s, een carwash en een winkelruimte van maar liefst 410 vierkante meter is dit één van de grootste tankstations van Nederland. Op het station is ook de nieuwe generatie Wild Bean Cafe aanwezig.

Station verplaatst

BP Honswijck is een direct gevolg van de verlegging en verbreding van de A1, die bedoeld is om de doorstroming op de snelweg te verbeteren en de leefbaarheid van Muiden te vergroten. Het vorige station moest hierdoor verplaatst worden. Om de klanten op deze drukke snelweg zo goed mogelijk te helpen, heeft BP voor het groots uitgepakt met twee LPG-pompen, twintig pompen voor multi-producten en drie dubbelzijdige pompen speciaal voor trucks, inclusief AdBlue.

Voor bestuurders van elektrische auto’s biedt het station een snellaadvoorziening met twee laadpunten, die accu’s in minder dan 20 minuten weer kunnen opladen. Bovendien heeft BP Honswijck, als één van de weinige snelwegstations in Nederland, ook een carwash. In de winkelruimte van BP Honswijck vindt de klant een nieuwe generatie Wild Bean Cafe. Deze heeft een opgefriste uitstraling en biedt een aangepast assortiment met blijvende nadruk op duurzame en versgemaakte producten, zoals luxe sandwiches, ambachtelijke tosti’s en hotdogs.

Zakelijk verkeer

Zakelijke rijders in het noordoosten van Nederland kunnen sinds kort veilig, voordelig en snel tanken bij het nieuwe onbemande BP-tankstation op het industrieterrein ‘De Tweeling’ in Veenoord bij Nieuw-Amsterdam, vlakbij de A37. Zakelijke rijders kunnen daar 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van acht highspeed dieselpompen, zes AdBlue-pompen en een ruime opzet voor vracht- en overig zakelijk verkeer.

Voor de particuliere rijder is gezorgd voor een eigen pompeiland met nieuwe diesel- en benzinepompen, heldere verlichting en een veilige omgeving. Het station is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Slump Oil, BP Partner voor Noord Nederland en BP. De locatie van BP Veenoord – Nieuw-Amsterdam is uitermate interessant voor internationale transporteurs die via de A37 naar Scandinavië, Duitsland en Oost-Europa rijden, maar ook ondernemers uit de omgeving kunnen er terecht.

BP is als deelnemer aanwezig op Taxi Expo 2016, op 12 en 13 oktober in Expo Houten. Meld je nu aan voor dit voor de taxibranche onmisbare evenement.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

BP breidt netwerk van tankstations uit | TaxiPro
BP

BP breidt netwerk van tankstations uit

BP werkt continu aan het optimaliseren en uitbreiden van zijn netwerk van tankstations. Recentelijk zijn weer twee gloednieuwe BP-tankstations aan het aanbod toegevoegd, bij Muiden en Nieuw-Amsterdam. Deze zijn allebei voorzien van moderne faciliteiten en ruim voldoende pompen.

Ten oosten van Amsterdam, aan de A1 ter hoogte van Muiden, is recentelijk het splinternieuwe station BP Honswijck geopend. Met 25 opstelplaatsen voor brandstoffen, een moderne snellaadvoorziening voor elektrische auto’s, een carwash en een winkelruimte van maar liefst 410 vierkante meter is dit één van de grootste tankstations van Nederland. Op het station is ook de nieuwe generatie Wild Bean Cafe aanwezig.

Station verplaatst

BP Honswijck is een direct gevolg van de verlegging en verbreding van de A1, die bedoeld is om de doorstroming op de snelweg te verbeteren en de leefbaarheid van Muiden te vergroten. Het vorige station moest hierdoor verplaatst worden. Om de klanten op deze drukke snelweg zo goed mogelijk te helpen, heeft BP voor het groots uitgepakt met twee LPG-pompen, twintig pompen voor multi-producten en drie dubbelzijdige pompen speciaal voor trucks, inclusief AdBlue.

Voor bestuurders van elektrische auto’s biedt het station een snellaadvoorziening met twee laadpunten, die accu’s in minder dan 20 minuten weer kunnen opladen. Bovendien heeft BP Honswijck, als één van de weinige snelwegstations in Nederland, ook een carwash. In de winkelruimte van BP Honswijck vindt de klant een nieuwe generatie Wild Bean Cafe. Deze heeft een opgefriste uitstraling en biedt een aangepast assortiment met blijvende nadruk op duurzame en versgemaakte producten, zoals luxe sandwiches, ambachtelijke tosti’s en hotdogs.

Zakelijk verkeer

Zakelijke rijders in het noordoosten van Nederland kunnen sinds kort veilig, voordelig en snel tanken bij het nieuwe onbemande BP-tankstation op het industrieterrein ‘De Tweeling’ in Veenoord bij Nieuw-Amsterdam, vlakbij de A37. Zakelijke rijders kunnen daar 24 uur per dag, zeven dagen per week gebruik maken van acht highspeed dieselpompen, zes AdBlue-pompen en een ruime opzet voor vracht- en overig zakelijk verkeer.

Voor de particuliere rijder is gezorgd voor een eigen pompeiland met nieuwe diesel- en benzinepompen, heldere verlichting en een veilige omgeving. Het station is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Slump Oil, BP Partner voor Noord Nederland en BP. De locatie van BP Veenoord – Nieuw-Amsterdam is uitermate interessant voor internationale transporteurs die via de A37 naar Scandinavië, Duitsland en Oost-Europa rijden, maar ook ondernemers uit de omgeving kunnen er terecht.

BP is als deelnemer aanwezig op Taxi Expo 2016, op 12 en 13 oktober in Expo Houten. Meld je nu aan voor dit voor de taxibranche onmisbare evenement.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.