Taxi Expo 2017

Laatste kans voor aanmeldingen Taxi Innovatie Prijs 2018

De inschrijving voor de Taxi Innovatie Prijs 2018 sluit op 1 september. Tot die tijd kunnen innovatieve producten en diensten voor en door de taxisector nog worden aangemeld om mee te dingen naar deze onderscheiding. Tijdens Taxi Expo 2018, op donderdag 11 oktober in Expo Houten, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Intussen zijn er al verschillende nominaties binnengekomen, maar tot en met vrijdag 31 augustus zijn ook andere aanmeldingen welkom. Het moet gaan om een product of dienst waar de taxibranche iets mee opschiet. De winnaar van vorig jaar is daar een goed voorbeeld van, want toen ging de elektrische taxibus van Tribus met de prijs aan de haal. Ook de nieuwe Nissan Leaf en sneleentaxi.nl kwamen op het podium terecht.

Aan nominaties zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Het product of de dienst moet in de afgelopen jaren op de markt zijn gebracht of tenminste ten tijde van Taxi Expo 2018 geïntroduceerd zijn. Bedrijven die vorig jaar waren genomineerd mogen ook ditmaal meedoen, maar dan niet met datgene waarmee men in 2017 was genomineerd.

Winnaar bekend op Taxi Expo 2018

Aanmeldingen kunnen allen nog deze week worden gedaan via dit formulier. In de komende weken wordt aan de lezers van TaxiPro gevraagd om op hun favoriete genomineerde te stemmen. De winnaar zal dan bekend worden gemaakt tijdens Taxi Expo 2018, op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Deelname aan dit vakevenement is gratis voor taxibedrijven en overheden. Zij kunnen die dag ook kosteloos deelnemen aan workshops, de Proefrit Experience en de lunch. Aanmelden voor deelname kan door op onderstaande banner te klikken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Laatste kans voor aanmeldingen Taxi Innovatie Prijs 2018 | TaxiPro
Taxi Expo 2017

Laatste kans voor aanmeldingen Taxi Innovatie Prijs 2018

De inschrijving voor de Taxi Innovatie Prijs 2018 sluit op 1 september. Tot die tijd kunnen innovatieve producten en diensten voor en door de taxisector nog worden aangemeld om mee te dingen naar deze onderscheiding. Tijdens Taxi Expo 2018, op donderdag 11 oktober in Expo Houten, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Intussen zijn er al verschillende nominaties binnengekomen, maar tot en met vrijdag 31 augustus zijn ook andere aanmeldingen welkom. Het moet gaan om een product of dienst waar de taxibranche iets mee opschiet. De winnaar van vorig jaar is daar een goed voorbeeld van, want toen ging de elektrische taxibus van Tribus met de prijs aan de haal. Ook de nieuwe Nissan Leaf en sneleentaxi.nl kwamen op het podium terecht.

Aan nominaties zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Het product of de dienst moet in de afgelopen jaren op de markt zijn gebracht of tenminste ten tijde van Taxi Expo 2018 geïntroduceerd zijn. Bedrijven die vorig jaar waren genomineerd mogen ook ditmaal meedoen, maar dan niet met datgene waarmee men in 2017 was genomineerd.

Winnaar bekend op Taxi Expo 2018

Aanmeldingen kunnen allen nog deze week worden gedaan via dit formulier. In de komende weken wordt aan de lezers van TaxiPro gevraagd om op hun favoriete genomineerde te stemmen. De winnaar zal dan bekend worden gemaakt tijdens Taxi Expo 2018, op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Deelname aan dit vakevenement is gratis voor taxibedrijven en overheden. Zij kunnen die dag ook kosteloos deelnemen aan workshops, de Proefrit Experience en de lunch. Aanmelden voor deelname kan door op onderstaande banner te klikken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.