Ernstige Zaken Amsterdam

Nog enkele plekken beschikbaar op kleinschalig evenement elektrische taxi’s

In Amsterdam vindt op dinsdag 1 december een kleinschalig evenement plaats over elektrificering in de taxibranche. Er is nog plaats voor enkele taxiondernemers die een wagenpark van enige omvang hebben of grotere groepen taxichauffeurs vertegenwoordigen.

TaxiPro organiseert deze coronaproof bijeenkomst in Studio 4 van Ernstige Zaken in Amsterdam samen met voertuigproducent Hongqi. Verschillende sprekers zullen de deelnemers helemaal bijpraten over elektrificering. Hongqi’s nieuwste, 100 procent elektrische personenauto voor de Nederlandse taximarkt is deze dag ook te bewonderen.

Omdat er plek is voor maximaal vijftien deelnemers, wordt het evenement die dag twee keer gehouden. Het eerste blok begint om 08.30 uur met inloop met ontbijt, gevolgd door een programma van 09.30 tot 12.30 uur. Het middagprogramma is exact hetzelfde, al is hier bij de inloop van 13.00 tot 14.00 uur een inloop met lunch en vindt het programma van 14.00 tot 17.00 plaats. Het programma ziet er als volgt uit.

Presentaties, interviews en gesprekken

  • Inloop met ontbijt of lunch
  • Korte introductie door TaxiPro en Hongqi
  • Een presentatie over de snelheid van elektrificering door Wouter Metzlar van Berenschot, gevolgd door een live video-interview met Maarten Linnenkamp van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur
  • Korte pauze
  • Een live video-interview met Gregor Beiner van het Münchner Taxi Zentrum, gevolgd door een presentatie over de elektrificering in de Nederlandse taxibranche door Ton Hokken van KNV
  • Een live video-presentatie door een medewerker van Hongqi
  • In het afsluitende uur voeren de deelnemers twee korte gesprekken, één op één. Het ene gesprek is met een medewerker van Hongqi middels videocall, het andere betreft een korte enquête over wensen en behoeften als het om elektrische taxi’s gaat.

Snel aanmelden

Alle sprekers zijn bereid om vragen van de deelnemers te beantwoorden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, met name in de ochtend. Ben je taxiondernemers met een flink wagenpark van enige of vertegenwoordig je grotere groepen taxichauffeurs? Reserveer dan snel een plekje voor dinsdag 1 december door een mailtje te sturen naar vincent.krabbendam@taxipro.nl. Geef daarin ook aan welk dagdeel je erbij wilt zijn, want vol is vol.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.