myPOS
Betaalmethode

myPOS lanceert met myPOS Go 2 nieuwe betaalterminal

De nieuwe myPOS Go 2. Foto: myPOS

myPOS heeft met de myPOS Go 2 een nieuwe betaalterminal gelanceerd. De nieuwe generatie van myPOS Go, de best verkochte betaalterminal voor onderweg, stelt ondernemers in staat om altijd en overal in heel Europa betalingen te accepteren.

Volgens het Nederlands gebaseerde fintech-bedrijf is het gebruik van compacte betaalterminals de afgelopen drie jaar flink toegenomen. Zowel grote als kleine ondernemingen maken hier inmiddels gebruik van. Compacte terminals werken zelfstandig met een simkaart en hebben geen ingebouwde bonprinter. Waar betaalterminals vroeger nog honderden euro’s kostten, zijn deze nu al verkrijgbaar voor minder dan honderd euro.

Sweetspot

myPOS geldt als een van de aanjagers van deze groei. Onder de naam Go heeft myPOS vooral in het midden- en kleinbedrijf (MKB) een groot aantal terminals verkocht. “In 2015 zijn we begonnen met de verkoop van myPOS betaalterminals in de Benelux”, zegt managing director Anthony Notos daarover. “Onze sweetspot zijn de MKB’ers die behoefte hebben aan een goedkope mobiele betaaloplossing. Onze bestseller is de myPOS Go. We hebben op basis van de ervaringen van onze klanten deze verbeterd. Dat heeft geresulteerd tot de nieuwe generatie Go 2.”

Go 2 Print & Dock

De myPOS Go 2 is stijlvol en heeft een ergonomisch ontwerp met tactiel druktoetsen. De nieuwe Go 2 wordt binnenkort opgevolgd met de lancering van de Go 2 Print & Dock. ‘Hiermee kun je een pinbon uitdraaien en tegelijkertijd de betaalterminal opladen. Het apparaat komt hiermee klanten tegemoet aan de behoefte van schaalbare oplossingen en aanvullende mogelijkheden’, aldus myPOS.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

myPOS lanceert met myPOS Go 2 nieuwe betaalterminal | TaxiPro
myPOS
Betaalmethode

myPOS lanceert met myPOS Go 2 nieuwe betaalterminal

De nieuwe myPOS Go 2. Foto: myPOS

myPOS heeft met de myPOS Go 2 een nieuwe betaalterminal gelanceerd. De nieuwe generatie van myPOS Go, de best verkochte betaalterminal voor onderweg, stelt ondernemers in staat om altijd en overal in heel Europa betalingen te accepteren.

Volgens het Nederlands gebaseerde fintech-bedrijf is het gebruik van compacte betaalterminals de afgelopen drie jaar flink toegenomen. Zowel grote als kleine ondernemingen maken hier inmiddels gebruik van. Compacte terminals werken zelfstandig met een simkaart en hebben geen ingebouwde bonprinter. Waar betaalterminals vroeger nog honderden euro’s kostten, zijn deze nu al verkrijgbaar voor minder dan honderd euro.

Sweetspot

myPOS geldt als een van de aanjagers van deze groei. Onder de naam Go heeft myPOS vooral in het midden- en kleinbedrijf (MKB) een groot aantal terminals verkocht. “In 2015 zijn we begonnen met de verkoop van myPOS betaalterminals in de Benelux”, zegt managing director Anthony Notos daarover. “Onze sweetspot zijn de MKB’ers die behoefte hebben aan een goedkope mobiele betaaloplossing. Onze bestseller is de myPOS Go. We hebben op basis van de ervaringen van onze klanten deze verbeterd. Dat heeft geresulteerd tot de nieuwe generatie Go 2.”

Go 2 Print & Dock

De myPOS Go 2 is stijlvol en heeft een ergonomisch ontwerp met tactiel druktoetsen. De nieuwe Go 2 wordt binnenkort opgevolgd met de lancering van de Go 2 Print & Dock. ‘Hiermee kun je een pinbon uitdraaien en tegelijkertijd de betaalterminal opladen. Het apparaat komt hiermee klanten tegemoet aan de behoefte van schaalbare oplossingen en aanvullende mogelijkheden’, aldus myPOS.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.