De MDT van Cabman
Cursus

Cabman start online training voor gebruik MDT

De gloednieuwe MDT van Cabman. Foto: Cabman

Cabman heeft recent een nieuwe online trainingscursus gelanceerd, waarmee taxichauffeurs gebruik leren maken van de gloednieuwe MDT. Cabman biedt al jaren de cursus met betrekking tot de BCT aan, maar vanaf nu kunnen vervoersbedrijven hun chauffeurs ook een training laten volgen voor het bedienen van de MDT.

In de online cursus, die is samengesteld door ABC Taxikeurmerk Advies en Training, geven Fiona en Mark stap voor stap uitleg over het gebruik van de MDT. Ze leggen onder meer uit hoe de MDT kan worden bediend en wat er precies veranderd is ten opzichte van de oude BCT. De cursus is speciaal ontworpen voor chauffeurs en zorgt ervoor dat zij precies weten hoe ze de MDT moeten gebruiken.

“We hebben altijd een cursus voor de BCT aangeboden, dus wij vonden dat een cursus met betrekking tot de MDT niet achter kon blijven”, zegt Toshin Tjin-A-Sie van Cabman daarover. “Daarnaast verschilt de MDT in bepaalde opzichten met de BCT, zoals het design. Ook hebben we gemerkt dat sommige zaken in de praktijk fout blijken te gaan. Een voorbeeld hiervan is het maken van een kopie van de kaartgegevens. De MDT geeft pas een melding als dat een eerste keer zelf is gedaan. Dergelijke zaken hebben we daarom verwerkt in de cursus.”

Certificaat

Wanneer chauffeurs de cursus doorlopen hebben, kunnen ze een toets maken. Deze toets bevat vragen over de eerder vertelde informatie. Wanneer chauffeurs de toets succesvol ten einde brengen, ontvangen zij een certificaat. Hiermee kunnen ze aantonen voldoende kennis te hebben om de Cabman MDT op een correcte manier te bedienen. “‘Dat is prettig, want het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gang van zaken”, zo besluit Toshin.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Cabman start online training voor gebruik MDT | TaxiPro
De MDT van Cabman
Cursus

Cabman start online training voor gebruik MDT

De gloednieuwe MDT van Cabman. Foto: Cabman

Cabman heeft recent een nieuwe online trainingscursus gelanceerd, waarmee taxichauffeurs gebruik leren maken van de gloednieuwe MDT. Cabman biedt al jaren de cursus met betrekking tot de BCT aan, maar vanaf nu kunnen vervoersbedrijven hun chauffeurs ook een training laten volgen voor het bedienen van de MDT.

In de online cursus, die is samengesteld door ABC Taxikeurmerk Advies en Training, geven Fiona en Mark stap voor stap uitleg over het gebruik van de MDT. Ze leggen onder meer uit hoe de MDT kan worden bediend en wat er precies veranderd is ten opzichte van de oude BCT. De cursus is speciaal ontworpen voor chauffeurs en zorgt ervoor dat zij precies weten hoe ze de MDT moeten gebruiken.

“We hebben altijd een cursus voor de BCT aangeboden, dus wij vonden dat een cursus met betrekking tot de MDT niet achter kon blijven”, zegt Toshin Tjin-A-Sie van Cabman daarover. “Daarnaast verschilt de MDT in bepaalde opzichten met de BCT, zoals het design. Ook hebben we gemerkt dat sommige zaken in de praktijk fout blijken te gaan. Een voorbeeld hiervan is het maken van een kopie van de kaartgegevens. De MDT geeft pas een melding als dat een eerste keer zelf is gedaan. Dergelijke zaken hebben we daarom verwerkt in de cursus.”

Certificaat

Wanneer chauffeurs de cursus doorlopen hebben, kunnen ze een toets maken. Deze toets bevat vragen over de eerder vertelde informatie. Wanneer chauffeurs de toets succesvol ten einde brengen, ontvangen zij een certificaat. Hiermee kunnen ze aantonen voldoende kennis te hebben om de Cabman MDT op een correcte manier te bedienen. “‘Dat is prettig, want het is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gang van zaken”, zo besluit Toshin.

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.