Munckhof asperges

Aspergepakketten bezorgd met Munckhof-taxi’s

Foto: persbericht Munckhof

Munckhof zet zijn vele honderden chauffeurs en voertuigen door de coronacrisis nauwelijks in voor personenvervoer. Waar mogelijk wordt nu de samenwerking met anderen gezocht. Dat leidde er afgelopen weekend bijvoorbeeld toe dat in heel Nederland meer dan duizend luxe aspergepakketten werden bezorgd met onder meer voertuigen van Munckhof.

Het bezorgen van deze pakketten kwam voort uit een samenwerking tussen sterrenrestaurant Brienen aan de Maas, arbeidsbemiddelaar OTTO Work Force, vervoersbedrijf Verstraaten Groep en Munckhof. Die laatste twee hebben momenteel minder werk en ook voor het restaurant zijn het moeilijke tijden. Eigenaar René Brienen verkoopt nu aspergepakketten voor thuis. OTTO genereert juist meer omzet dan normaal en gaf dit initiatief een stimulans door voor stafmedewerkers zo’n 550 pakketten te bestellen.

5.400 kilometer

Daarmee ontstond er ook behoefte aan grootschalige bezorging, waarvoor Munckhof en Verstraaten ingeschakeld werden. Zij zetten afgelopen weekend respectievelijk twintig en vijf voertuigen met chauffeurs in. In heel Nederland en een stukje Duitsland legden zij samen 5.400 kilometer af om meer dan duizend aspergepakketten bij mensen thuis te bezorgen. Naast de vier genoemde bedrijven waren ook Martens Asperges, Smedts Wijnimport en Boom Transport bij het project betrokken.

“Ondanks dat de impact van de coronacrisis voelbaar is, brengt het ook hele mooie initiatieven. Het is bijzonder om te zien hoe deze samenwerking in no time succesvol gerealiseerd is. De saamhorigheid is bij iedereen voelbaar en dat is super” aldus Tom Roefs, algemeen directeur van de Munckhof Groep.

Munckhof asperges

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

5 reacties op “Aspergepakketten bezorgd met Munckhof-taxi’s”

Ad Beitler|17.04.20|22:27

doet de belasting dienst niet moeilijk over de vrij stellen wegenbelasting nu ze pakketjes bezorgen

Nico Gerards|19.04.20|18:14

Ad Beitler, je moet niet zeuren in deze moeilijke tijden ….maar je hebt wel gelijk het is geen personenvervoer en het is verboden om pakketjes met taxi’s rond te brengen. Maar het is weer sluik reclame voor Munckhof.

Wim Kesting|21.04.20|06:08

Niet zeuren? Dit is gewoon een delict. Zou jij het prettig vinden als een koeriersbusje die wel wegenbelasting moet betalen een passagier voor je neus weg trekt?

Robert van Nes|24.04.20|11:45

Met een taxi mag er wel degelijk goederen worden vervoerd, weet niet waar AD, Nico en Wim hun ideeen vandaan halen

anders anderss|07.05.20|13:50

Klopt,goederen mogen met taxi vervoerd worden! Doch 21 % btw op de ritprijs betalen!En een andere verzekering om deze goederen te vervoeren!

Aspergepakketten bezorgd met Munckhof-taxi’s | TaxiPro
Munckhof asperges

Aspergepakketten bezorgd met Munckhof-taxi’s

Foto: persbericht Munckhof

Munckhof zet zijn vele honderden chauffeurs en voertuigen door de coronacrisis nauwelijks in voor personenvervoer. Waar mogelijk wordt nu de samenwerking met anderen gezocht. Dat leidde er afgelopen weekend bijvoorbeeld toe dat in heel Nederland meer dan duizend luxe aspergepakketten werden bezorgd met onder meer voertuigen van Munckhof.

Het bezorgen van deze pakketten kwam voort uit een samenwerking tussen sterrenrestaurant Brienen aan de Maas, arbeidsbemiddelaar OTTO Work Force, vervoersbedrijf Verstraaten Groep en Munckhof. Die laatste twee hebben momenteel minder werk en ook voor het restaurant zijn het moeilijke tijden. Eigenaar René Brienen verkoopt nu aspergepakketten voor thuis. OTTO genereert juist meer omzet dan normaal en gaf dit initiatief een stimulans door voor stafmedewerkers zo’n 550 pakketten te bestellen.

5.400 kilometer

Daarmee ontstond er ook behoefte aan grootschalige bezorging, waarvoor Munckhof en Verstraaten ingeschakeld werden. Zij zetten afgelopen weekend respectievelijk twintig en vijf voertuigen met chauffeurs in. In heel Nederland en een stukje Duitsland legden zij samen 5.400 kilometer af om meer dan duizend aspergepakketten bij mensen thuis te bezorgen. Naast de vier genoemde bedrijven waren ook Martens Asperges, Smedts Wijnimport en Boom Transport bij het project betrokken.

“Ondanks dat de impact van de coronacrisis voelbaar is, brengt het ook hele mooie initiatieven. Het is bijzonder om te zien hoe deze samenwerking in no time succesvol gerealiseerd is. De saamhorigheid is bij iedereen voelbaar en dat is super” aldus Tom Roefs, algemeen directeur van de Munckhof Groep.

Munckhof asperges

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

5 reacties op “Aspergepakketten bezorgd met Munckhof-taxi’s”

Ad Beitler|17.04.20|22:27

doet de belasting dienst niet moeilijk over de vrij stellen wegenbelasting nu ze pakketjes bezorgen

Nico Gerards|19.04.20|18:14

Ad Beitler, je moet niet zeuren in deze moeilijke tijden ….maar je hebt wel gelijk het is geen personenvervoer en het is verboden om pakketjes met taxi’s rond te brengen. Maar het is weer sluik reclame voor Munckhof.

Wim Kesting|21.04.20|06:08

Niet zeuren? Dit is gewoon een delict. Zou jij het prettig vinden als een koeriersbusje die wel wegenbelasting moet betalen een passagier voor je neus weg trekt?

Robert van Nes|24.04.20|11:45

Met een taxi mag er wel degelijk goederen worden vervoerd, weet niet waar AD, Nico en Wim hun ideeen vandaan halen

anders anderss|07.05.20|13:50

Klopt,goederen mogen met taxi vervoerd worden! Doch 21 % btw op de ritprijs betalen!En een andere verzekering om deze goederen te vervoeren!