Hubert Andela. Foto: Bart Maat.

‘Langere lockdown maakt meer coronsteun noodzakelijk’

Hubert Andela. Foto: Bart Maat.

Als de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus inderdaad worden verlengd, moet hetzelfde gelden voor het overbruggingskrediet voor uitgevallen zorgvervoer. Daarover praat Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi maandagmiddag met TaxiPro TV.

In de eerste uitzending van het nieuwe jaar, vanaf 14.00 live op YouTube, wordt met Andela teruggeblikt op 2020. Maar er wordt uiteraard ook uitgebreid stilgestaan bij de huidige lockdown en wat deze betekent voor het taxivervoer in Nederland. De scholen zijn nog steeds grotendeels dicht en dat betekent dat het leerlingenvervoer op een laag pitje staat. En het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven heeft sterke invloed op de hoeveelheid wmo- en Valysvervoer. Als die situatie aanhoudt, hebben de contractvervoerders volgens Andela meer steun nodig van hun opdrachtgevers om de coronacrisis te overleven.

Eerdere afleveringen

Dat en meer komt aan bod in een nieuwe aflevering van TaxiPro TV. Bekijk deze maandag 11 januari om 14.00 live via onderstaande link of op een later moment via het YouTube-kanaal van TaxiPro. Hier zijn ook alle eerdere afleveringen terug te kijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

2 reacties op “‘Langere lockdown maakt meer coronsteun noodzakelijk’”

Ton van Dalfsen|11.01.21|16:58

Hr Andela, Niet alleen die vervoerders. Alle vervoerders. straattaxi e.d. ook. of begrijp je het niet.

Rick Van den berg|11.01.21|23:49

Wat is dat straattaxi e.d.!!! Het gaat alleen maar over die vervoerders de rest doet er niet toe, maar dat is toch niet nieuw, dat is altijd al zo geweest maar nu valt het alleen meer op.

‘Langere lockdown maakt meer coronsteun noodzakelijk’ | TaxiPro
Hubert Andela. Foto: Bart Maat.

‘Langere lockdown maakt meer coronsteun noodzakelijk’

Hubert Andela. Foto: Bart Maat.

Als de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus inderdaad worden verlengd, moet hetzelfde gelden voor het overbruggingskrediet voor uitgevallen zorgvervoer. Daarover praat Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi maandagmiddag met TaxiPro TV.

In de eerste uitzending van het nieuwe jaar, vanaf 14.00 live op YouTube, wordt met Andela teruggeblikt op 2020. Maar er wordt uiteraard ook uitgebreid stilgestaan bij de huidige lockdown en wat deze betekent voor het taxivervoer in Nederland. De scholen zijn nog steeds grotendeels dicht en dat betekent dat het leerlingenvervoer op een laag pitje staat. En het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven heeft sterke invloed op de hoeveelheid wmo- en Valysvervoer. Als die situatie aanhoudt, hebben de contractvervoerders volgens Andela meer steun nodig van hun opdrachtgevers om de coronacrisis te overleven.

Eerdere afleveringen

Dat en meer komt aan bod in een nieuwe aflevering van TaxiPro TV. Bekijk deze maandag 11 januari om 14.00 live via onderstaande link of op een later moment via het YouTube-kanaal van TaxiPro. Hier zijn ook alle eerdere afleveringen terug te kijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

2 reacties op “‘Langere lockdown maakt meer coronsteun noodzakelijk’”

Ton van Dalfsen|11.01.21|16:58

Hr Andela, Niet alleen die vervoerders. Alle vervoerders. straattaxi e.d. ook. of begrijp je het niet.

Rick Van den berg|11.01.21|23:49

Wat is dat straattaxi e.d.!!! Het gaat alleen maar over die vervoerders de rest doet er niet toe, maar dat is toch niet nieuw, dat is altijd al zo geweest maar nu valt het alleen meer op.