Munckhof doet taxivervoer voor reisplanner GoAbout

Munckhof is de landelijke taxipartner geworden van reisplanner GoAbout. GoAbout is een platform dat consumenten de mogelijkheid biedt om reizen te plannen voor diverse vervoermiddelen. Naast het reguliere openbaar vervoer betreft dit ook huurfietsen, autoverhuur en nu dus taxivervoer. “Naast Munckhof is ook Jan van Nunen BV in de omgeving Tilburg opgenomen. Andere taxibedrijven zijn meer dan welkom op ons platform”, licht Jacco Lammers van de reisplanner toe.

GoAbout is zowel een reisplanner als zoekmachine. Jacco Lammers, directeur bij GoAbout licht toe: “Met GoAbout vergelijk je in één oogopslag de slimste reisalternatieven. Er wordt daarbij niet alleen gekeken naar de verschillende vervoersvormen, maar ook naar files, spoorwijzigingen en dergelijke. Het toevoegen van landelijk taxivervoer met Munckhof is een mooie aanvulling op het aanbod dat we de gebruikers bieden. Onze uiteindelijke droom is dat je geen eigen vervoermiddelen meer hoeft te hebben om je toch eenvoudig en flexibel te kunnen verplaatsen.”

Aanvullende dienst

Voor Munckhof is het participeren aan het platform een toevoeging op het dienstenpakket. Jos Poortinga, directeur Taxi bij Munckhof: “We zijn gecharmeerd door de visie van GoAbout om vervoerstromen te optimaliseren en hierin verbindingen te leggen. Daar zijn we bij Munckhof ook dagelijks mee bezig. Aangezien wij daarnaast 24 uur per dag operationeel zijn in geheel Nederland was de link snel gelegd. Met onze deelname bieden we consumenten de mogelijkheid om snel en eenvoudig taxivervoer te reserveren.”

“Naast de mogelijkheid om reguliere taxiritten te reserveren hebben we ook ons regiotaxi project in Noordoost-Brabant aan het systeem gekoppeld.” geeft Poortinga aan. “Het is voor onze regiotaxi reizigers daardoor mogelijk om via GoAbout hun reis samen te stellen. Binnen de regio Noordoost-Brabant kan dit uitgevoerd worden met regiotaxi en buiten de regio met het reguliere taxivervoer of andere vervoermiddelen.”

Reisplanner

De slimme, multi-modale reisplanner van GoAbout biedt een actueel overzicht van reis-alternatieven van deur-tot-deur en maakt het zo eenvoudig om alle vormen van mobiliteit te plannen en te vergelijken.

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Munckhof doet taxivervoer voor reisplanner GoAbout”

Bart van den Berg|28.08.15|23:10

Tsja. Huurfietsen ook. De business traveller die de met fiets, trein, bus regiotaxi en Munckhof de wereld bereist. Prachtig hoor. De droom van Munckhof is dat er geen autobezit (eigen vervoermiddelen) meer is…..en dat Munckhof alles regelt….ja, dat is de droom. Ik ben gecharmeerd, niet overtuigd.

Jacco Lammers|31.08.15|10:16

Beste Bart,

Ik nodig je van harte uit om het te proberen! Mail ons even op help@goabout.com en je eerste dag huurfiets is gratis.

We richten ons niet uitsluitend op de zakelijk reiziger. Zo hebben we onlangs alle reisinformatie verzorgd van de Vierdaagse en SAIL.

Naast Munckhof is ook Jan van Nunen Taxi in de omgeving Tilburg opgenomen. Andere taxibedrijven zijn meer dan welkom op ons platform.

Groet,

Jacco

Jan van Nunen|04.09.15|13:00

Het is Taxibedrijf Jan van Nunen BV :)

Monique ter Luun|04.09.15|22:19

kunnen we informatie krijgen omtrent go about

grt taxi GTL Kuiper
0591-855435/0621620466

24/7 service

met vriendelijke groet
g. ter Luun