Elektrisch laden. Foto: ProMedia (VK)
Aanbestedingsprocedure

Apeldoorn zoekt partij voor levering elektrische personenauto’s

Elektrisch laden. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia (VK)

De gemeente Apeldoorn is op zoek naar één opdrachtnemer voor de levering en het onderhoud van elektrische personenauto’s. Dat laat de gemeente weten via TenderNet. Deze auto’s worden ingezet voor het dienstvervoer voor het personeel van de gemeente Apeldoorn. 

De gemeente Apeldoorn heeft daarom besloten deze openbare Europese aanbestedingsprocedure in de markt te zetten. De levering en het onderhoud van de elektrische auto’s is ter vervanging van een deel van de huidige, benzine aangedreven, personenauto’s, waar de gemeente Apeldoorn momenteel nog gebruik van maakt. “Een belangrijke voorwaarde is dat de auto’s in 2023 geleverd moeten worden en 100 procent elektrisch aangedreven zijn”, aldus de gemeente.

C-segment

De opdracht betreft een levering van elektrische personenauto’s in het C-segment. Vanaf de leverdatum zal er tevens een onderhoudscontract voor de duur van zeven jaar ingaan. De volledige opdracht heeft een totale waarde van 348.000 euro zonder btw en heeft een looptijd van 84 maanden. Het contract kan niet worden verlengd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Apeldoorn zoekt partij voor levering elektrische personenauto’s | TaxiPro
Elektrisch laden. Foto: ProMedia (VK)
Aanbestedingsprocedure

Apeldoorn zoekt partij voor levering elektrische personenauto’s

Elektrisch laden. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia (VK)

De gemeente Apeldoorn is op zoek naar één opdrachtnemer voor de levering en het onderhoud van elektrische personenauto’s. Dat laat de gemeente weten via TenderNet. Deze auto’s worden ingezet voor het dienstvervoer voor het personeel van de gemeente Apeldoorn. 

De gemeente Apeldoorn heeft daarom besloten deze openbare Europese aanbestedingsprocedure in de markt te zetten. De levering en het onderhoud van de elektrische auto’s is ter vervanging van een deel van de huidige, benzine aangedreven, personenauto’s, waar de gemeente Apeldoorn momenteel nog gebruik van maakt. “Een belangrijke voorwaarde is dat de auto’s in 2023 geleverd moeten worden en 100 procent elektrisch aangedreven zijn”, aldus de gemeente.

C-segment

De opdracht betreft een levering van elektrische personenauto’s in het C-segment. Vanaf de leverdatum zal er tevens een onderhoudscontract voor de duur van zeven jaar ingaan. De volledige opdracht heeft een totale waarde van 348.000 euro zonder btw en heeft een looptijd van 84 maanden. Het contract kan niet worden verlengd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.