aanbesteding, taxi, leerlingenvervoer

Gunning Regiecentrale Noord-Veluwe naar Regiecentraal BV

RegieCentraal BV uit Amersfoort heeft de gunning van de EU-aanbesteding Regiecentrale Basismobiliteit Noord-Veluwe gewonnen. Er waren in totaal vijf geïnteresseerde partijen. De opdracht betreft het uitvoeren van de taken met betrekking tot de regiecentrale (basismobiliteit Noord-Veluwe). Deze regiecentrale voert taken uit in opdracht van het samenwerkingsverband regio Noord-Veluwe, met de deelnemende gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Het gunningscriterium was economisch meest voordelige inschrijving, gelet op planning, plan van aanpak, risico-analyse, prijs en verificatiegesprek. Dat laatste werd gevoerd met drie inschrijvers die de hoogste totaalscore hebben behaald op de gunningcriteria.

Regiotaxi

De opdracht bestaat uit het met ingang van 1 januari 2017 uitvoeren van regietaken voor het collectief vraagafhankelijk vervoer voor Wmo-reizigers en OV-reizigers en het routevervoer vanuit de deelnemende gemeenten in de regio Noord-Veluwe. Ook zal de opdrachtgever ondersteund worden met de inkoop van het daadwerkelijke taxivervoer.

Het contract van de Regiecentrale start op 1 januari 2017 en heeft een vaste looptijd tot en met 31 december 2019. De overeenkomst kent een tweezijdige verlengingsmogelijkheid en kan na de vaste looptijd verlengd worden met drie maal één jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gunning Regiecentrale Noord-Veluwe naar Regiecentraal BV”

Albert Zuijderland|28.04.16|11:41

In combinatie met Noot Touringcar Ede BV.

Gunning Regiecentrale Noord-Veluwe naar Regiecentraal BV | TaxiPro
aanbesteding, taxi, leerlingenvervoer

Gunning Regiecentrale Noord-Veluwe naar Regiecentraal BV

RegieCentraal BV uit Amersfoort heeft de gunning van de EU-aanbesteding Regiecentrale Basismobiliteit Noord-Veluwe gewonnen. Er waren in totaal vijf geïnteresseerde partijen. De opdracht betreft het uitvoeren van de taken met betrekking tot de regiecentrale (basismobiliteit Noord-Veluwe). Deze regiecentrale voert taken uit in opdracht van het samenwerkingsverband regio Noord-Veluwe, met de deelnemende gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Het gunningscriterium was economisch meest voordelige inschrijving, gelet op planning, plan van aanpak, risico-analyse, prijs en verificatiegesprek. Dat laatste werd gevoerd met drie inschrijvers die de hoogste totaalscore hebben behaald op de gunningcriteria.

Regiotaxi

De opdracht bestaat uit het met ingang van 1 januari 2017 uitvoeren van regietaken voor het collectief vraagafhankelijk vervoer voor Wmo-reizigers en OV-reizigers en het routevervoer vanuit de deelnemende gemeenten in de regio Noord-Veluwe. Ook zal de opdrachtgever ondersteund worden met de inkoop van het daadwerkelijke taxivervoer.

Het contract van de Regiecentrale start op 1 januari 2017 en heeft een vaste looptijd tot en met 31 december 2019. De overeenkomst kent een tweezijdige verlengingsmogelijkheid en kan na de vaste looptijd verlengd worden met drie maal één jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Gunning Regiecentrale Noord-Veluwe naar Regiecentraal BV”

Albert Zuijderland|28.04.16|11:41

In combinatie met Noot Touringcar Ede BV.