Het team van IIVN
TX-Keur

Wie TX-Keurmerk wil behalen kan ook bij IIVN terecht

Het team van IIVN met in het midden directeur Terry Bouhuizen. Foto: IIVN

Taxichauffeurs die een TX-Keur (taxikeurmerk) willen behalen, kunnen behalve bij het Kiwa ook bij IIVN terecht. Door via de website een formulier met persoonsgegevens in te vullen kunnen taxiondernemers tegen een lager tarief het keurmerk behalen, mits ze voldoen aan de gestelde eisen.

“In Nederland is er slechts een beperkt aantal bedrijven waar de branche terecht kan. Zowel zzp’ers als taxibedrijven met personeel en taxicentrales kunnen bij ons terecht”, legt IIVN-directeur Terry Bouhuizen uit. “De beoordeling is hetzelfde, maar wij zijn gewoon een stuk sneller, flexibeler en goedkoper omdat wij veel minder groot zijn.”

Maatwerk

Inspecteurs van IIVN waren in het verleden werkzaam voor Kiwa. In 2017 maakte IIVN zich definitief los van het Rijswijkse certificeringsbureau en ging zelfstandig verder. “Daardoor hebben we veel vrijheid gekregen en zijn we beter in staat maatwerk toe te passen. Wie bij ons vanavond het TX-Keur aanvraagt, heeft morgenochtend de aanbieding binnen. Daarbij maakt het niet uit of je in Groningen, Roermond of Vlissingen zit”, aldus Bouhuizen. “Het bedrag is overigens volledig transparant. We geven een bedrag af en daar doen we het voor. Er zijn geen verborgen kosten.”

Taxiondernemers die via IIVN een taxikeurmerk willen behalen, kunnen dat doen door de offerte aanvraag op de website in te vullen. “Die komt uiteindelijk in onze mailbox terecht. Als we geen aanvullende vragen hebben, krijg je een dag later de offerte binnen. Als we wel nog wat vragen hebben, nemen wij de volgende dag contact met je op”, besluit Bouhuizen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

1 reactie op “Wie TX-Keurmerk wil behalen kan ook bij IIVN terecht”

Kapi Taal|18.02.24|00:30

Ook hier….Iedereen verdient aan de taxi,behalve de taxichauffeur.

Wie TX-Keurmerk wil behalen kan ook bij IIVN terecht | TaxiPro
Het team van IIVN
TX-Keur

Wie TX-Keurmerk wil behalen kan ook bij IIVN terecht

Het team van IIVN met in het midden directeur Terry Bouhuizen. Foto: IIVN

Taxichauffeurs die een TX-Keur (taxikeurmerk) willen behalen, kunnen behalve bij het Kiwa ook bij IIVN terecht. Door via de website een formulier met persoonsgegevens in te vullen kunnen taxiondernemers tegen een lager tarief het keurmerk behalen, mits ze voldoen aan de gestelde eisen.

“In Nederland is er slechts een beperkt aantal bedrijven waar de branche terecht kan. Zowel zzp’ers als taxibedrijven met personeel en taxicentrales kunnen bij ons terecht”, legt IIVN-directeur Terry Bouhuizen uit. “De beoordeling is hetzelfde, maar wij zijn gewoon een stuk sneller, flexibeler en goedkoper omdat wij veel minder groot zijn.”

Maatwerk

Inspecteurs van IIVN waren in het verleden werkzaam voor Kiwa. In 2017 maakte IIVN zich definitief los van het Rijswijkse certificeringsbureau en ging zelfstandig verder. “Daardoor hebben we veel vrijheid gekregen en zijn we beter in staat maatwerk toe te passen. Wie bij ons vanavond het TX-Keur aanvraagt, heeft morgenochtend de aanbieding binnen. Daarbij maakt het niet uit of je in Groningen, Roermond of Vlissingen zit”, aldus Bouhuizen. “Het bedrag is overigens volledig transparant. We geven een bedrag af en daar doen we het voor. Er zijn geen verborgen kosten.”

Taxiondernemers die via IIVN een taxikeurmerk willen behalen, kunnen dat doen door de offerte aanvraag op de website in te vullen. “Die komt uiteindelijk in onze mailbox terecht. Als we geen aanvullende vragen hebben, krijg je een dag later de offerte binnen. Als we wel nog wat vragen hebben, nemen wij de volgende dag contact met je op”, besluit Bouhuizen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

1 reactie op “Wie TX-Keurmerk wil behalen kan ook bij IIVN terecht”

Kapi Taal|18.02.24|00:30

Ook hier….Iedereen verdient aan de taxi,behalve de taxichauffeur.