Brouwer en Lubbe

Brouwer Tours neemt Th. Lubbe Reizen over

Foto bij persbericht

Touringcarbedrijf Brouwer Tours uit Noordwijk heeft branchegenoot Th. Lubbe Reizen uit Zoeterwoude overgenomen. Daardoor ontstaat één van de grotere bedrijven in de regio in deze bedrijfstak.

Th. Lubbe Reizen telt twaalf medewerkers en tien touringcars. Remco Lubbe, directeur-eigenaar, vindt dit het juiste moment om zijn bedrijf aan een andere eigenaar over te doen. Hij blijft wel aan als aanspreekpunt voor operationele zaken vanuit de vestiging in Noordwijk. Het bedrijfspand van Th. Lubbe Reizen in Zoeterwoude blijft ondanks de overname gewoon bestaan.

Schaalvoordelen

“Door de overname van het touringcarbedrijf van Lubbe wordt het fundament onder ons bedrijf verstevigd”, aldus Joke Brouwer. “Brouwer Tours wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname van de activiteiten leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie.”

Brouwer Company bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een opleidingstak en een taxibedrijf. Taxi Brouwer nam midden vorig jaar de taxi-werkzaamheden van Taxi Jonker uit Katwijk over. Hoewel ook dat bedrijf zich met touringcarvervoer bezighoudt, waren die activiteiten niet bij de overname in kwestie inbegrepen.

Lees ook: Bedrijf in beeld – Brouwer Tours en Taxi Brouwer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Brouwer Tours neemt Th. Lubbe Reizen over | TaxiPro
Brouwer en Lubbe

Brouwer Tours neemt Th. Lubbe Reizen over

Foto bij persbericht

Touringcarbedrijf Brouwer Tours uit Noordwijk heeft branchegenoot Th. Lubbe Reizen uit Zoeterwoude overgenomen. Daardoor ontstaat één van de grotere bedrijven in de regio in deze bedrijfstak.

Th. Lubbe Reizen telt twaalf medewerkers en tien touringcars. Remco Lubbe, directeur-eigenaar, vindt dit het juiste moment om zijn bedrijf aan een andere eigenaar over te doen. Hij blijft wel aan als aanspreekpunt voor operationele zaken vanuit de vestiging in Noordwijk. Het bedrijfspand van Th. Lubbe Reizen in Zoeterwoude blijft ondanks de overname gewoon bestaan.

Schaalvoordelen

“Door de overname van het touringcarbedrijf van Lubbe wordt het fundament onder ons bedrijf verstevigd”, aldus Joke Brouwer. “Brouwer Tours wil de positieve uitstraling en reputatie van beide bedrijven benutten en verder uitbouwen. Daarnaast moet de overname van de activiteiten leiden tot een sterke (concurrentie)positie, schaalvoordelen en het vergroten van de capaciteit en flexibiliteit van de totale organisatie.”

Brouwer Company bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een opleidingstak en een taxibedrijf. Taxi Brouwer nam midden vorig jaar de taxi-werkzaamheden van Taxi Jonker uit Katwijk over. Hoewel ook dat bedrijf zich met touringcarvervoer bezighoudt, waren die activiteiten niet bij de overname in kwestie inbegrepen.

Lees ook: Bedrijf in beeld – Brouwer Tours en Taxi Brouwer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.