Milieuzone
MuConsult

Advies: vrijstelling voor dieseltouringcars niet noodzakelijk

Volgens de onderzoekers van MuConsult voldoet het gros van de dieselautobussen aan de gestelde emissieklassen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Een vrijstelling voor dieseltouringcars die onder meer rolstoelgebruikers vervoeren om door milieuzones te mogen rijden, is niet noodzakelijk. Dat stelt MuConsult in een advies, uitgebracht in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Volgens het onderzoeksbureau voldoet het gros van deze dieselautobussen namelijk al aan de gestelde emissieklassen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Advies: vrijstelling voor dieseltouringcars niet noodzakelijk | TaxiPro
Milieuzone
MuConsult

Advies: vrijstelling voor dieseltouringcars niet noodzakelijk

Volgens de onderzoekers van MuConsult voldoet het gros van de dieselautobussen aan de gestelde emissieklassen. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Peter Hilz

Een vrijstelling voor dieseltouringcars die onder meer rolstoelgebruikers vervoeren om door milieuzones te mogen rijden, is niet noodzakelijk. Dat stelt MuConsult in een advies, uitgebracht in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). Volgens het onderzoeksbureau voldoet het gros van deze dieselautobussen namelijk al aan de gestelde emissieklassen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.