taxi, Regiotaxi

Munckhof gaat Regiotaxi in Noordoost-Brabant verzorgen

HORST – Het Regiotaxi vervoer van Noordoost-Brabant (Taxihopper) is aan Munckhof uit Horst gegund. Dat heeft het projectbureau Taxihopper bekend gemaakt.

De gegunde opdracht bevat zowel het regisseren van het vervoer, het verzorgen van de ritaannames via het callcenter als de uitvoering van de ritten. De opdracht heeft een omzetwaarde van circa drie miljoen euro per jaar.

Taxihopper is een onderdeel van het openbaar vervoersysteem in Noordoost-Brabant en betreft vervoer in de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Lith, Maasdonk, Mill & Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint Oedenrode, Uden en Veghel.

Munckhof heeft recent het Regiotaxi vervoer in de gemeenten Asten en Someren verworven. Daarnaast is ze al enkele jaren actief in de gemeente Deurne en heeft ze in het verleden het Deeltaxi vervoer in Noord-Limburg georganiseerd. Verder voert ze het Regiotaxi vervoer onder meer uit in Arnhem-Nijmegen en Noord Limburg.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.