Wmo-vervoer
"Groot compliment"

Tevredenheid reizigers Publiek Vervoer Groningen Drenthe blijft stabiel

Wmo-reizigers vinden het vooral fijn als de chauffeur hen helpt tijdens het in- en uitstappen. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Rob Engelaar

Reizigers die gebruikmaken van Publiek Vervoer Groningen Drenthe waren in 2023 even tevreden als het jaar daarvoor. Dat blijkt uit het meest recente klanttevredenheidsonderzoek. Het leerlingenvervoer wordt beoordeeld met een 7,6, het Wmo-vervoer met een 8,0.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.