aanbesteding, taxi, cursus

Cursus voor aanbestedingen in het Nederlandse taxivervoer

EPE – Gerrie Kepser en Ruud Dusseldorp van Tenderguide, internetportal voor aanbestedingen, geven op dinsdag 9 november de cursus ‘Aanbestedingen op de Nederlandse Taximarkt’. Deze cursus is bestemd voor mensen die te maken hebben of binnenkort te maken krijgen met een Europese aanbesteding.

Ruud Dusseldorp is al 30 jaar actief in de taxiwereld en al meer dan 15 jaar betrokken bij het aanbieden, begeleiden en adviseren voor en in opdracht van taxi- en touringcarbedrijven.

De cursus geeft antwoord op de vragen: Wat komt er allemaal kijken bij Europees Aanbesteden? Kan ik gezien mijn omvang van mijn bedrijf wel inschrijven? Hoe schrijf je strategisch in? Verder worden de deelnemers geïnformeerd over de juridische aspecten en praktische voorbeelden van actuele aanbestedingen in het personenvervoer.

De kosten per deelnemer bedragen 295 euro, excl. BTW inclusief lunch.

Meer informatie via www.tenderguide.nl/cursus

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.