Noot Personenvervoer
Leerlingenvervoer

Vijf gemeenten stellen Noot formeel in gebreke

De gemeenten Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Westland hebben Noot Personenvervoer formeel in gebreke gesteld. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

Noot Personenvervoer, het vervoersbedrijf dat in de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Westland verantwoordelijk is voor de uitvoering van het leerlingenvervoer, is door deze gemeenten (H5) formeel in gebreke gesteld. Het Edese vervoersbedrijf krijgt tot maandag 11 december de tijd om alsnog aan de contractuele verplichtingen te voldoen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vijf gemeenten stellen Noot formeel in gebreke | TaxiPro
Noot Personenvervoer
Leerlingenvervoer

Vijf gemeenten stellen Noot formeel in gebreke

De gemeenten Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Westland hebben Noot Personenvervoer formeel in gebreke gesteld. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

Noot Personenvervoer, het vervoersbedrijf dat in de gemeenten Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Westland verantwoordelijk is voor de uitvoering van het leerlingenvervoer, is door deze gemeenten (H5) formeel in gebreke gesteld. Het Edese vervoersbedrijf krijgt tot maandag 11 december de tijd om alsnog aan de contractuele verplichtingen te voldoen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.