Taxibus van Connexxion
Verbetering

Leerlingenvervoer Breda in de lift, maar kinderen nog steeds te lang in taxibus

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

Het gaat steeds beter met het leerlingenvervoer in Breda. Zo is de wachtlijst, waar eerder dit jaar nog tientallen kinderen op stonden, volledig weggewerkt. Ook de maatregel waarbij Wmo-chauffeurs werden ingezet voor het leerlingenvervoer, is inmiddels afgeschaft. Toch zit een deel van de kinderen nog altijd te lang in de taxibus.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.