Taxibus van Connexxion
Verbetering

Leerlingenvervoer Breda in de lift, maar kinderen nog steeds te lang in taxibus

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

Het gaat steeds beter met het leerlingenvervoer in Breda. Zo is de wachtlijst, waar eerder dit jaar nog tientallen kinderen op stonden, volledig weggewerkt. Ook de maatregel waarbij Wmo-chauffeurs werden ingezet voor het leerlingenvervoer, is inmiddels afgeschaft. Toch zit een deel van de kinderen nog altijd te lang in de taxibus.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leerlingenvervoer Breda in de lift, maar kinderen nog steeds te lang in taxibus | TaxiPro
Taxibus van Connexxion
Verbetering

Leerlingenvervoer Breda in de lift, maar kinderen nog steeds te lang in taxibus

Taxibus van Connexxion. Foto: Connexxion

Het gaat steeds beter met het leerlingenvervoer in Breda. Zo is de wachtlijst, waar eerder dit jaar nog tientallen kinderen op stonden, volledig weggewerkt. Ook de maatregel waarbij Wmo-chauffeurs werden ingezet voor het leerlingenvervoer, is inmiddels afgeschaft. Toch zit een deel van de kinderen nog altijd te lang in de taxibus.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.