Schooljassen en tassen
gym- en zwemvervoer

Geld speelt nauwelijks rol bij aanbesteding Schouwen-Duiveland

Schooljassen en tassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Glen Jones

De gemeente Schouwen-Duiveland besteedt het gym- en zwemvervoer aan, zo valt te lezen op TenderNed. De gemeente is op zoek naar één opdrachtgever die dit type vervoer voor tien jaar, inclusief verlengingen voor haar rekening neemt. 

De opdracht heeft een initiële looptijd van vier jaar en kan twee keer met drie jaar worden verlengd. De opdracht heeft een waarde van 280.000 euro (eerste vier jaar), maar kan oplopen tot 700.000 euro inclusief verlengingen. De overeenkomst gaat in vanaf 1 augustus 2024.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt voor maar liefst 99 procent gekeken naar de kwaliteit en voor slechts 1 procent naar de prijs. De vervoerder die het hoogst scoort op het prestatieplan wint de opdracht. Bij een gelijke score op de kwaliteit wint de inschrijver met de laagste totaalprijs.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Geld speelt nauwelijks rol bij aanbesteding Schouwen-Duiveland | TaxiPro
Schooljassen en tassen
gym- en zwemvervoer

Geld speelt nauwelijks rol bij aanbesteding Schouwen-Duiveland

Schooljassen en tassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Glen Jones

De gemeente Schouwen-Duiveland besteedt het gym- en zwemvervoer aan, zo valt te lezen op TenderNed. De gemeente is op zoek naar één opdrachtgever die dit type vervoer voor tien jaar, inclusief verlengingen voor haar rekening neemt. 

De opdracht heeft een initiële looptijd van vier jaar en kan twee keer met drie jaar worden verlengd. De opdracht heeft een waarde van 280.000 euro (eerste vier jaar), maar kan oplopen tot 700.000 euro inclusief verlengingen. De overeenkomst gaat in vanaf 1 augustus 2024.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt voor maar liefst 99 procent gekeken naar de kwaliteit en voor slechts 1 procent naar de prijs. De vervoerder die het hoogst scoort op het prestatieplan wint de opdracht. Bij een gelijke score op de kwaliteit wint de inschrijver met de laagste totaalprijs.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.