Pixabay - Bestuurder
Aanbesteding

Juijn sleept gym- en zwemvervoer West Betuwe binnen

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Vervoersbedrijf Juijn heeft zichzelf verzekerd van het gym- en zwemvervoer in West Betuwe. Dat meldt de gemeente op TenderNed. De mobiliteitsgroep uit Zaltbommel wordt per 21 augustus voor tenminste twee jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van dit type schoolvervoer.

De opdracht omvat uitsluitend het vervoer van en naar gym- en of zwemaccommodaties, welke door de opdrachtgevers zijn aangemeld bij de opdrachtnemer. In totaal moeten zo’n 485 leerlingen door Juijn vervoerd worden. Het aantal leerlingen en het aantal ritten kunnen tijdens de looptijd van de overeenkomst wijzigen.

In totaal hebben twee vervoersbedrijven zich ingeschreven op deze opdracht. De gemeente West Betuwe keek tijdens de aanbestedingsprocedure vooral naar de kwaliteit en de prijs van het vervoer. De prijs-kwaliteitsverhouding was dan ook in evenwicht, namelijk: 50/50. De opdracht heeft een looptijd van minimaal twee jaar, maar West Betuwe kan ervoor kiezen de opdracht twee keer met één jaar te verlengen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Juijn sleept gym- en zwemvervoer West Betuwe binnen | TaxiPro
Pixabay - Bestuurder
Aanbesteding

Juijn sleept gym- en zwemvervoer West Betuwe binnen

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/CHÂU VIỄN

Vervoersbedrijf Juijn heeft zichzelf verzekerd van het gym- en zwemvervoer in West Betuwe. Dat meldt de gemeente op TenderNed. De mobiliteitsgroep uit Zaltbommel wordt per 21 augustus voor tenminste twee jaar verantwoordelijk voor de uitvoering van dit type schoolvervoer.

De opdracht omvat uitsluitend het vervoer van en naar gym- en of zwemaccommodaties, welke door de opdrachtgevers zijn aangemeld bij de opdrachtnemer. In totaal moeten zo’n 485 leerlingen door Juijn vervoerd worden. Het aantal leerlingen en het aantal ritten kunnen tijdens de looptijd van de overeenkomst wijzigen.

In totaal hebben twee vervoersbedrijven zich ingeschreven op deze opdracht. De gemeente West Betuwe keek tijdens de aanbestedingsprocedure vooral naar de kwaliteit en de prijs van het vervoer. De prijs-kwaliteitsverhouding was dan ook in evenwicht, namelijk: 50/50. De opdracht heeft een looptijd van minimaal twee jaar, maar West Betuwe kan ervoor kiezen de opdracht twee keer met één jaar te verlengen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.