Rek met schooltassen en jassen
Aanbesteding

Ommen zoekt nieuwe gym- en zwemvervoerder

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

Ommen is op zoek naar een vervoerder die voor tenminste de komende drie jaar het gym- en zwemvervoer voor zijn rekening neemt. De doelgroep bestaat uit leerlingen uit het speciaal (basis)onderwijs.

“De opdrachtnemer verplicht zich gedurende de contractperiode het vervoer te organiseren, zonder zich te beroepen op eventuele belemmeringen als ziekte van chauffeurs, mankementen aan het materiaal en/of een tekort aan materiaal”, zo staat er in het programma van eisen te lezen. Ook dienen de voertuigen te beschikken over een fatsoenlijk uiterlijk en een schoon interieur.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt zowel gekeken naar de prijs als naar de kwaliteit. Een gedegen plan van aanpak voor de dienstverlening speelt hierbij een cruciale rol. Vooral de wijze waarop de kwaliteit van het vervoer en de in te zetten chauffeurs wordt gewaarborgd, zijn hierbij van belang.

Energieneutraal

Ook duurzaamheid neemt een prominente rol in beslag tijdens beoordelingsproces. Zo moet de opdrachtnemer de ambitie hebben om in 2050 volledig energieneutraal te zijn. “Dit kan onder andere door het gebruik van fossiele energie te minimaliseren en de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen.”

De overeenkomst gaat in op 1 september 2024 en eindigt op 1 september 2027. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben tot donderdag 16 mei de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ommen zoekt nieuwe gym- en zwemvervoerder | TaxiPro
Rek met schooltassen en jassen
Aanbesteding

Ommen zoekt nieuwe gym- en zwemvervoerder

Rek met schooltassen en jassen. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/AndrewHeffernan

Ommen is op zoek naar een vervoerder die voor tenminste de komende drie jaar het gym- en zwemvervoer voor zijn rekening neemt. De doelgroep bestaat uit leerlingen uit het speciaal (basis)onderwijs.

“De opdrachtnemer verplicht zich gedurende de contractperiode het vervoer te organiseren, zonder zich te beroepen op eventuele belemmeringen als ziekte van chauffeurs, mankementen aan het materiaal en/of een tekort aan materiaal”, zo staat er in het programma van eisen te lezen. Ook dienen de voertuigen te beschikken over een fatsoenlijk uiterlijk en een schoon interieur.

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt zowel gekeken naar de prijs als naar de kwaliteit. Een gedegen plan van aanpak voor de dienstverlening speelt hierbij een cruciale rol. Vooral de wijze waarop de kwaliteit van het vervoer en de in te zetten chauffeurs wordt gewaarborgd, zijn hierbij van belang.

Energieneutraal

Ook duurzaamheid neemt een prominente rol in beslag tijdens beoordelingsproces. Zo moet de opdrachtnemer de ambitie hebben om in 2050 volledig energieneutraal te zijn. “Dit kan onder andere door het gebruik van fossiele energie te minimaliseren en de uitstoot van schadelijke stoffen terug te dringen.”

De overeenkomst gaat in op 1 september 2024 en eindigt op 1 september 2027. Geïnteresseerde vervoersbedrijven hebben tot donderdag 16 mei de tijd om zich op deze opdracht in te schrijven.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.