CBR

CBR wijzigt locatie taxi-examen vanwege coronavirus

Een van de maatregelen tegen het coronavirus van het CBR is het veranderen van de locatie voor het praktijkexamen taxi in Zwolle.

Met ingang van 16 maart gebruikt het CBR Café Restaurant Zalen De Mol in Zwolle als opkomstplaats. Op de huidige locatie bij Nijwa in Zwolle mogen vanwege de maatregelen tegen corona geen examens meer worden afgenomen.

Objectenlijst

Vanaf de nieuwe locatie gaat het CBR de praktijkexamens taxi, CDE en T afnemen. Er is nog geen einddatum bekend voor het gebruik van de tijdelijke opkomstplaats. De objectenlijst voor de taxi-examens verandert vooralsnog niet.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.