Patrick van der Velden, PitPoint

Waterstof en groengas van PitPoint op Taxi Expo 2016 (video)

PitPoint toonde op Taxi Expo diverse schone brandstoffen, zoals waterstof en groengas. Op de stand werd zelfs ter plaatse waterstof geproduceerd. Hiervoor werd energie opgewekt uit zonnepanelen. Vervolgens werd die energie gebruikt om via elektrolyse de waterstof te winnen uit water en op te slaan in tanks.

Bekijk het video-interview waarin Patrick van der Velden van PitPoint uitleg geeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Waterstof en groengas van PitPoint op Taxi Expo 2016 (video)”

Job Crouwel|08.11.16|06:22

Tja de waterstof-moter was er al 60 jaar geleden ,maar dat is toendertijd in de doofpot gestopt wegens de mega belangen van de olie concerns……Uitvinder mond-dood gemaakt ,plannen verdwenen ,en dit allemaal uit eigen gewin ,SCHANDELIJK ! Nu kan de regering haar goede kant laten zien door een forse subsidie hierop te geven ,nadeel electra geen actieradius ,voordeel waterstof grote actieradius.

Waterstof en groengas van PitPoint op Taxi Expo 2016 (video) | TaxiPro
Patrick van der Velden, PitPoint

Waterstof en groengas van PitPoint op Taxi Expo 2016 (video)

PitPoint toonde op Taxi Expo diverse schone brandstoffen, zoals waterstof en groengas. Op de stand werd zelfs ter plaatse waterstof geproduceerd. Hiervoor werd energie opgewekt uit zonnepanelen. Vervolgens werd die energie gebruikt om via elektrolyse de waterstof te winnen uit water en op te slaan in tanks.

Bekijk het video-interview waarin Patrick van der Velden van PitPoint uitleg geeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Waterstof en groengas van PitPoint op Taxi Expo 2016 (video)”

Job Crouwel|08.11.16|06:22

Tja de waterstof-moter was er al 60 jaar geleden ,maar dat is toendertijd in de doofpot gestopt wegens de mega belangen van de olie concerns……Uitvinder mond-dood gemaakt ,plannen verdwenen ,en dit allemaal uit eigen gewin ,SCHANDELIJK ! Nu kan de regering haar goede kant laten zien door een forse subsidie hierop te geven ,nadeel electra geen actieradius ,voordeel waterstof grote actieradius.