myPOS Pro
Nieuw product

myPOS brengt met myPOS Pro snelste betaalterminal op de markt

De nieuwe myPOS Pro. Foto: myPOS

myPOS heeft deze week haar nieuwste paradepaardje op de markt gebracht: de myPOS Pro. Deze nieuwe betaalterminal geldt volgens het fintech-bedrijf als de snelste die momenteel te verkrijgen is. Hiermee speelt myPOS naar eigen zeggen in op de behoefte bij haar klanten naar brute rekenkracht, flexibiliteit en functionaliteit.

“De snelheid wordt bepaald door de processor die erin zit”, zegt myPOS over de Pro. “Bij voorgaande modellen, zoals de myPOS Carbon, hebben een Quad-Core 1,4 GHZ processor. De myPOS Pro daarentegen heeft een Quad-Core 4 processor. Deze is bijna drie keer zo groot. Dit maakt het verwerken van alle transacties supersnel, wat natuurlijk belangrijk is als je veel transacties in korte tijd moet uitvoeren.”

Groter scherm

Verder heeft de myPOS Pro een iets groter scherm dan de andere betaalterminals, namelijk 5,5-inch. Daarnaast beschikt de myPOS Pro over een krachtige batterij, die ervoor zorgt dat een medewerker ook bij lange werkdagen betalingen kan accepteren. De thermische bonprinter werkt door de krachtige batterij ook supersnel. De internetverbinding verloopt standaard via de gratis SIM-kaart, maar kan ook via Wifi of Bluetooth.

“Met de unieke simkaart van myPOS, voorzien van een onbeperkte databundel, kan elke gebruiker altijd
en overal in Europa betalingen accepteren”, aldus myPOS. “Verder is deze betaalterminal geschikt voor alle gangbare betaalmethoden. Er kan betaald worden met alle bekende pinpassen en creditcards, waaronder die van MasterCard en Visa (inclusief de nieuwe MasterCard Debit en Visa debit), Amex, JCB én de
Chinese Union Pay. Betaalverzoeken om klanten via iDEAL te laten betalen, verstuurt de chauffeur gewoon met de myPOS Pro.”

AppMarket

Naast de nieuwe betaalterminal, beschikt myPOS tevens over een eigen AppMarket. Dit is een Appstore voor de toepassingen op de myPOS betaalterminals. “De applicaties in deze Appstore zijn gecontroleerd en speciaal ontwikkeld voor de myPOS betaalterminals. Dit verhoogt de veiligheid en gegarandeerd een probleemloze werking op de betaalterminal”, aldus het fintech-bedrijf. “Deze applicaties lopen uiteen van logistieke systemen, kassa’s, order- en workflow management tot tools om nog sneller betalingen te accepteren.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

myPOS brengt met myPOS Pro snelste betaalterminal op de markt | TaxiPro
myPOS Pro
Nieuw product

myPOS brengt met myPOS Pro snelste betaalterminal op de markt

De nieuwe myPOS Pro. Foto: myPOS

myPOS heeft deze week haar nieuwste paradepaardje op de markt gebracht: de myPOS Pro. Deze nieuwe betaalterminal geldt volgens het fintech-bedrijf als de snelste die momenteel te verkrijgen is. Hiermee speelt myPOS naar eigen zeggen in op de behoefte bij haar klanten naar brute rekenkracht, flexibiliteit en functionaliteit.

“De snelheid wordt bepaald door de processor die erin zit”, zegt myPOS over de Pro. “Bij voorgaande modellen, zoals de myPOS Carbon, hebben een Quad-Core 1,4 GHZ processor. De myPOS Pro daarentegen heeft een Quad-Core 4 processor. Deze is bijna drie keer zo groot. Dit maakt het verwerken van alle transacties supersnel, wat natuurlijk belangrijk is als je veel transacties in korte tijd moet uitvoeren.”

Groter scherm

Verder heeft de myPOS Pro een iets groter scherm dan de andere betaalterminals, namelijk 5,5-inch. Daarnaast beschikt de myPOS Pro over een krachtige batterij, die ervoor zorgt dat een medewerker ook bij lange werkdagen betalingen kan accepteren. De thermische bonprinter werkt door de krachtige batterij ook supersnel. De internetverbinding verloopt standaard via de gratis SIM-kaart, maar kan ook via Wifi of Bluetooth.

“Met de unieke simkaart van myPOS, voorzien van een onbeperkte databundel, kan elke gebruiker altijd
en overal in Europa betalingen accepteren”, aldus myPOS. “Verder is deze betaalterminal geschikt voor alle gangbare betaalmethoden. Er kan betaald worden met alle bekende pinpassen en creditcards, waaronder die van MasterCard en Visa (inclusief de nieuwe MasterCard Debit en Visa debit), Amex, JCB én de
Chinese Union Pay. Betaalverzoeken om klanten via iDEAL te laten betalen, verstuurt de chauffeur gewoon met de myPOS Pro.”

AppMarket

Naast de nieuwe betaalterminal, beschikt myPOS tevens over een eigen AppMarket. Dit is een Appstore voor de toepassingen op de myPOS betaalterminals. “De applicaties in deze Appstore zijn gecontroleerd en speciaal ontwikkeld voor de myPOS betaalterminals. Dit verhoogt de veiligheid en gegarandeerd een probleemloze werking op de betaalterminal”, aldus het fintech-bedrijf. “Deze applicaties lopen uiteen van logistieke systemen, kassa’s, order- en workflow management tot tools om nog sneller betalingen te accepteren.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.