Pixabay - Taxi
Roydata

Nieuwe taxiverzekering JW biedt kortingen op basis van rijervaring

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Pexels

JW Verzekeringen lanceert een nieuwe taxiverzekering voor taxiondernemers die de nodige jaren schadevrij hebben gereden, maar niet beschikken over de benodigde roydata. De verzekeraar uit Heiloo roept chauffeurs die in dit profiel passen op zich te melden bij JW Verzekeringen.

Veel taxiondernemers hebben volgens JW namelijk wel de nodige rijervaring en schadevrij gereden, maar geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd volgens de regels van roydata. “De huidige aanbieders van taxiverzekeringen kijken alleen naar roydata en kennen op basis van roydata kortingen toe”, zegt de verzekeraar uit Heiloo daarover. “Een taxiondernemer zonder schadevrije jaren betaalt tot wel 500 procent meer premie dan een taxiondernemer zonder schadevrije jaren in roydata.”

Uit onderzoek blijkt dat veel taxiondernemers geen roydata registratie hebben gekregen. De auto stond in zulke gevallen bijvoorbeeld op naam van de partner, er werd gereden in een bedrijfswagen op naam van de werkgever, het voertuig werd gehuurd of het betreffende voertuig werd gedeeld. “In alle genoemde voorbeelden zijn er geen schadevrije jaren opgebouwd volgens roydata, maar heeft de chauffeur wel schadevrij gereden.”

No-claimkorting

JW Verzekeringen roept taxichauffeurs met rijervaring maar weinig of geen schadevrije jaren in roydata op zich te melden bij de verzekeraar uit Heiloo. “Wij luisteren goed naar iedere taxiondernemer en kennen op basis van schadevrije rijervaring de no-claimkorting toe”, zo legt Jasper van JW Verzekeringen uit. Chauffeurs kunnen zich melden via het offerteformulier op de website van JW Verzekeringen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nieuwe taxiverzekering JW biedt kortingen op basis van rijervaring | TaxiPro
Pixabay - Taxi
Roydata

Nieuwe taxiverzekering JW biedt kortingen op basis van rijervaring

Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Pexels

JW Verzekeringen lanceert een nieuwe taxiverzekering voor taxiondernemers die de nodige jaren schadevrij hebben gereden, maar niet beschikken over de benodigde roydata. De verzekeraar uit Heiloo roept chauffeurs die in dit profiel passen op zich te melden bij JW Verzekeringen.

Veel taxiondernemers hebben volgens JW namelijk wel de nodige rijervaring en schadevrij gereden, maar geen of weinig schadevrije jaren opgebouwd volgens de regels van roydata. “De huidige aanbieders van taxiverzekeringen kijken alleen naar roydata en kennen op basis van roydata kortingen toe”, zegt de verzekeraar uit Heiloo daarover. “Een taxiondernemer zonder schadevrije jaren betaalt tot wel 500 procent meer premie dan een taxiondernemer zonder schadevrije jaren in roydata.”

Uit onderzoek blijkt dat veel taxiondernemers geen roydata registratie hebben gekregen. De auto stond in zulke gevallen bijvoorbeeld op naam van de partner, er werd gereden in een bedrijfswagen op naam van de werkgever, het voertuig werd gehuurd of het betreffende voertuig werd gedeeld. “In alle genoemde voorbeelden zijn er geen schadevrije jaren opgebouwd volgens roydata, maar heeft de chauffeur wel schadevrij gereden.”

No-claimkorting

JW Verzekeringen roept taxichauffeurs met rijervaring maar weinig of geen schadevrije jaren in roydata op zich te melden bij de verzekeraar uit Heiloo. “Wij luisteren goed naar iedere taxiondernemer en kennen op basis van schadevrije rijervaring de no-claimkorting toe”, zo legt Jasper van JW Verzekeringen uit. Chauffeurs kunnen zich melden via het offerteformulier op de website van JW Verzekeringen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.