Taxibus

Hooiveld Taxi uit Valthe stopt ermee na 80 jaar

VALTHE – Na 80 jaar als zelfstandig taxibedrijf in Zuidoost Drenthe actief te zijn geweest stopt Hooiveld Taxi uit Valthe met haar bedrijfsvoering. Hiermee is er een einde gekomen aan één van de eerste taxibedrijven in Drenthe.

Beide eigenaren van Hooiveld Taxi, Roelof (68) en Joke (64) Hooiveld en hun drie personeelsleden hebben vorige week hun laatste schooltaxi rit voor Hooiveld Taxi gereden. Oorzaak is volgens Roelof de wijze van aanbesteden.

Na de zomervakantie neemt Taxi Dorenbos uit Assen in opdracht van QBuzz het schooltaxi vervoer over. De drie personeelsleden van Hooiveld Taxi kunnen hier aan het werk. Roelof zelf blijft fietsen repareren in zijn eigen rijwielzaak aan de Hoofdstraat in Valthe.

“Samen met mijn vrouw en onze drie chauffeuses reden we vijf dagen in de week met vijf taxi busjes door de hele gemeente. De kinderen uit de gemeente Borger-Odoorn die in Emmen speciaal onderwijs volgden werden ’s morgens door ons van huis op gehaald en ’s middags weer naar huis gebracht”, vertelt Roelof Hooiveld op Emmen.nu.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Hooiveld Taxi uit Valthe stopt ermee na 80 jaar | TaxiPro
Taxibus

Hooiveld Taxi uit Valthe stopt ermee na 80 jaar

VALTHE – Na 80 jaar als zelfstandig taxibedrijf in Zuidoost Drenthe actief te zijn geweest stopt Hooiveld Taxi uit Valthe met haar bedrijfsvoering. Hiermee is er een einde gekomen aan één van de eerste taxibedrijven in Drenthe.

Beide eigenaren van Hooiveld Taxi, Roelof (68) en Joke (64) Hooiveld en hun drie personeelsleden hebben vorige week hun laatste schooltaxi rit voor Hooiveld Taxi gereden. Oorzaak is volgens Roelof de wijze van aanbesteden.

Na de zomervakantie neemt Taxi Dorenbos uit Assen in opdracht van QBuzz het schooltaxi vervoer over. De drie personeelsleden van Hooiveld Taxi kunnen hier aan het werk. Roelof zelf blijft fietsen repareren in zijn eigen rijwielzaak aan de Hoofdstraat in Valthe.

“Samen met mijn vrouw en onze drie chauffeuses reden we vijf dagen in de week met vijf taxi busjes door de hele gemeente. De kinderen uit de gemeente Borger-Odoorn die in Emmen speciaal onderwijs volgden werden ’s morgens door ons van huis op gehaald en ’s middags weer naar huis gebracht”, vertelt Roelof Hooiveld op Emmen.nu.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.