Carlo Cahn
Online vindbaarheid

Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’

KNV-directeur en BVN-secretaris Carlo Cahn. Foto: KNV

Bus- en touringcarbedrijven die kampen met chauffeurstekorten, doen er goed aan om online zo zichtbaar mogelijk te zijn. Dat stelt Carlo Cahn, secretaris van Busvervoer Nederland (BVN). Door een goede vindbaarheid op internet te creëren, hebben touringcarbedrijven een grotere kans om sneller aan personeel te komen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’”

Stef Bouwhuis|16.01.24|16:31

Een campagne waarin een goed beeld gegeven wordt van chauffeurs die genieten van dit vak kan heel erg helpen. Vaak zijn touringcar ritten ‘dankbaar’ werk, waar je als je de Nederlandse taal en bijvoorbeeld het Engels goed beheerst mooie relaties uit ‘kunnen’ voortkomen. Gratis opleidingen kunnen ook helpen.

Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’ | TaxiPro
Carlo Cahn
Online vindbaarheid

Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’

KNV-directeur en BVN-secretaris Carlo Cahn. Foto: KNV

Bus- en touringcarbedrijven die kampen met chauffeurstekorten, doen er goed aan om online zo zichtbaar mogelijk te zijn. Dat stelt Carlo Cahn, secretaris van Busvervoer Nederland (BVN). Door een goede vindbaarheid op internet te creëren, hebben touringcarbedrijven een grotere kans om sneller aan personeel te komen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Carlo Cahn over chauffeurstekort: ‘Touringcarbedrijven, wees zichtbaar’”

Stef Bouwhuis|16.01.24|16:31

Een campagne waarin een goed beeld gegeven wordt van chauffeurs die genieten van dit vak kan heel erg helpen. Vaak zijn touringcar ritten ‘dankbaar’ werk, waar je als je de Nederlandse taal en bijvoorbeeld het Engels goed beheerst mooie relaties uit ‘kunnen’ voortkomen. Gratis opleidingen kunnen ook helpen.