roltrappers, Besseling, Bestax, rolstoelfiets

Project Roltrappers van chauffeurs Besseling van start

Taxichauffeur Johan Bogers (72) van taxibedrijf Bestax heeft deze week de eerste tocht gedaan met de ‘Roltrappers’. Dankzij financiele steun van de Besseling Groep biedt het project met een elektrisch ondersteunde rolstoelfiets een leuk uitje aan minder valide mensen.

Door de financiële medewerking van de Besseling Groep, die de helft van de aanschafkosten van de fiets (ruim € 7.000) sponsorde, zo’n 90 collega’s die minimaal 4 uren beschikbaar stelden en zo een kleine 500 uren verzamelden, zo’n 21 actieve fietsers en diverse externe bedrijven die financieel en in natura een bijdrage leverden is het project Roltrappers nu van start gegaan.

Fietstocht

In 2011 worden er 26 fietsdagen georganiseerd waarbij er 3 fietstochten per dag plaatsvinden. Zo zullen zo’n 80 passagiers kosteloos een fantastische dag aangeboden krijgen.

Iedere fietstocht start vanaf een verpleeg-/verzorgingshuis en gaat via een mooie route door de stad Amersfoort, waarbij tijdens een tussenstop genoten kan worden van de koffie en gebak die worden aangeboden door Grieks Specialiteiten Restaurant Pallas Athene of Dierenpark Amersfoort.

roltrappers, Besseling, Bestax, rolstoelfiets

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Project Roltrappers van chauffeurs Besseling van start | TaxiPro
roltrappers, Besseling, Bestax, rolstoelfiets

Project Roltrappers van chauffeurs Besseling van start

Taxichauffeur Johan Bogers (72) van taxibedrijf Bestax heeft deze week de eerste tocht gedaan met de ‘Roltrappers’. Dankzij financiele steun van de Besseling Groep biedt het project met een elektrisch ondersteunde rolstoelfiets een leuk uitje aan minder valide mensen.

Door de financiële medewerking van de Besseling Groep, die de helft van de aanschafkosten van de fiets (ruim € 7.000) sponsorde, zo’n 90 collega’s die minimaal 4 uren beschikbaar stelden en zo een kleine 500 uren verzamelden, zo’n 21 actieve fietsers en diverse externe bedrijven die financieel en in natura een bijdrage leverden is het project Roltrappers nu van start gegaan.

Fietstocht

In 2011 worden er 26 fietsdagen georganiseerd waarbij er 3 fietstochten per dag plaatsvinden. Zo zullen zo’n 80 passagiers kosteloos een fantastische dag aangeboden krijgen.

Iedere fietstocht start vanaf een verpleeg-/verzorgingshuis en gaat via een mooie route door de stad Amersfoort, waarbij tijdens een tussenstop genoten kan worden van de koffie en gebak die worden aangeboden door Grieks Specialiteiten Restaurant Pallas Athene of Dierenpark Amersfoort.

roltrappers, Besseling, Bestax, rolstoelfiets

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.