rene hendriks, morris ham

Hendriks Taxi Services BV neemt Bouman Taxi BV over

Hendriks Taxi Services BV uit Rosmalen heeft Taxibedrijf Bouman BV uit Gameren overgenomen. Met deze overname gaat Hendriks Taxi Services BV haar bedrijfsactiviteiten nog verder uitbreiden in de regio ’s Hertogenbosch.

De overname is vanuit strategisch oogpunt gedaan.

Taxibedrijf

“Wij zijn voornamelijk actief op het gebied van vervoer op maat voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen”, zo laat Rene Hendriks, de nieuwe eigenaar van Taxibedrijf Bouman weten. “Ik ben zeer tevreden en samen met de medewerkers wil ik dan ook verder bouwen aan hetgeen er al staat.”

Hendriks Taxi Services levert vervoersproducten onder de bestaande merken A2taxi, Taxicentrale, Taxiservice en Taxicentrale in ’t groen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.