taxibord, daklicht, taxi

Taxi Brookhuis neemt Fortezz Vervoer over

Taxi Brookhuis heeft het failliete Fortezz Vervoer overgenomen. In totaal hadden zeven partijen zich gemeld voor een overname. Brookhuis Groep had ook al voor het faillissement interesse in overname van Fortezz.

Brookhuis wordt door de overname met afstand het grootste vervoerbedrijf van Twente.

Personeel

Directeur Ronald Brookhuis, samen met zijn broer Erwin eigenaar van het Oldenzaalse vervoerbedrijf, vertelde het personeel van Fortezz vrijdag het nieuws, meldt TC Tubantia.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Taxi Brookhuis neemt Fortezz Vervoer over”

Duco Douwstra|08.05.12|12:00

Fortezz heeft 11 dagen voor de faillissement aanvraag nog snel nog even 25 werkmappen bij mij besteld. Ze hadden ze met spoed nodig werd er gezegd. Dus heb ik ze gelijk verstuurd zonder eerst de betaling af te wachten, omdat ik niet wil dat chauffeurs niet kunnen rijden. Ik kan nu waarschijnlijk naar mijn geld fluiten, dat is echt oplichten, de curator beweerd dat alle werkmappen al binnen 10 dagen in gebruik waren genomen. Dus voortaan toch maar eerst de betaling afwachten.