RTC gaat met elf Oranjetaxi’s rijden tijdens EK

De Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) gaat tijdens het Europees kampioenschap voetbal met een elftal Oranjetaxi’s rijden. Het betreft een speciale actie waarbij klanten op de speeldagen van het Nederlands elftal kaarten kunnen winnen voor een voetbalwedstrijd van Sparta. 

Als op een van de speeldagen telefonisch een RTC-taxi wordt besteld en er komt een oranje taxi voorrijden dan ontvangt de klant twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta. Nederland speelt op 9,13 en 17 juni. Mocht het Nederlands elftal verder komen in het toernooi dan geldt de actie ook voor de speeldagen 22, 27 juni en de finale op 1 juli.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “RTC gaat met elf Oranjetaxi’s rijden tijdens EK”

Ruud Dusseldorp|03.06.12|18:31

Prachtig om te zien hoe een taxibedrijf actief bezig is om zijn vervoersproduct op een verfrissende en actuele manier positief onder de aandacht van het publiek te brengen, goed initiatief wat navolging verdient. De taxibranche zou zich zo veel vaker met een positieve manier naar buiten moeten manifesteren. Commerciele activiteiten wordt nog veel en veel te weinig ondernomen door deze branche helaas.

RTC gaat met elf Oranjetaxi’s rijden tijdens EK | TaxiPro

RTC gaat met elf Oranjetaxi’s rijden tijdens EK

De Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) gaat tijdens het Europees kampioenschap voetbal met een elftal Oranjetaxi’s rijden. Het betreft een speciale actie waarbij klanten op de speeldagen van het Nederlands elftal kaarten kunnen winnen voor een voetbalwedstrijd van Sparta. 

Als op een van de speeldagen telefonisch een RTC-taxi wordt besteld en er komt een oranje taxi voorrijden dan ontvangt de klant twee kaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta. Nederland speelt op 9,13 en 17 juni. Mocht het Nederlands elftal verder komen in het toernooi dan geldt de actie ook voor de speeldagen 22, 27 juni en de finale op 1 juli.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “RTC gaat met elf Oranjetaxi’s rijden tijdens EK”

Ruud Dusseldorp|03.06.12|18:31

Prachtig om te zien hoe een taxibedrijf actief bezig is om zijn vervoersproduct op een verfrissende en actuele manier positief onder de aandacht van het publiek te brengen, goed initiatief wat navolging verdient. De taxibranche zou zich zo veel vaker met een positieve manier naar buiten moeten manifesteren. Commerciele activiteiten wordt nog veel en veel te weinig ondernomen door deze branche helaas.