Taxi Brookhuis, taxibedrijf

Brookhuis neemt taxibedrijf OTC Van Kempen over

Onder de paraplu van Brookhuis maakt het failliete OTC Van Kempen een doorstart. Het Oldenzaalse familiebedrijf neemt het grootste deel van de negentig medewerkers over. Eerder dit jaar nam Brookhuis al de failliete personenvervoerder Fortezz over. Naast de taxi-afdeling van het failliete OTC Van Kempen wil Brookhuis ook het touringcarbedrijf, met een rijke historie, voortzetten.

In de hal van OTC Van Kempen in Oldenzaal hebben de personeelsleden zaterdagochtend te horen gekregen dat het bedrijf voortaan verder gaat onder de paraplu van Brookhuis.

Vestigingen

De vestigingen in Doetinchem en Enschede zullen gehandhaafd blijven. De vestiging van Oldenzaal zal samengaan met de vestiging van Brookhuis in Oldenzaal. Koen Ziemerink, voormalig directeur OTC Van Kempen, zal het aanspreekpunt blijven voor de reisorganisatie. De reisorganisatie zal in de toekomst haar reizen weer verkopen onder SGR-regeling.

De komende week blijft het personeel nog in dienst van de curator. Deze periode kan Brookhuis gebruiken om mensen duidelijkheid te geven over wie mee kan naar hun organisatie.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.