taxibus, taxibedrijf, De Reest, Meppel

Taxibedrijf De Reest uit Meppel draait door ondanks brand

De taxicentrale Taxi de Reest uit Meppel is afgelopen weekend afgebrand. Het taxibedrijf had enkele units in een bedrijfsverzamelgebouw. Tijdens de brand zijn 4 taxibusjes verloren gegaan, die zich in het pand bevonden. Verder hebben 2 taxi’s en 2 andere taxibusjes die voor het gebouw stonden rookschade. Het taxibedrijf, dat bestaat uit zo’n 13 voertuigen, kan gelukkig wel door blijven draaien.

“We werken nu vanaf thuis”, vertelt centralist Remko Kuik. “Gelukkig waren we net overgestapt op de cloudoplossing KASPer van Korton. Er zijn dus geen gegevens verloren gegaan. Ik kan vanaf thuis gewoon inloggen en verder werken.”

Veilig vervoeren

“Wij laten ons niet kennen en blijven natuurlijk dag en nacht klaar staan om iedereen veilig te vervoeren”, laat het taxibedrijf weten. “Iedereen bedankt voor de steunbetuigingen en lieve woorden. We laten ons niet kisten door een binnenbrand.”

Het taxibedrijf is nog gewoon bereikbaar onder de bestaande telefoonnummers. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Bekijk onderstaande opnames van de brand door RTV Drenthe. 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.