Renée Wilkes, Jan Zaaijer, Menzis, KNV Taxi, collectiviteit

KNV Taxi en Menzis sluiten collectiviteits-overeenkomst

KNV Taxi en Zorgverzekeraar Menzis hebben een collectiviteits-overeenkomst gesloten. Het contract is woensdag ondertekend door Jan Zaaijer (KNV Taxi) en Renée Wilke (Menzis). Hierdoor hebben taxi-ondernemers die bij KNV zijn aangesloten korting op de zorgverzekering, voor zowel werkgevers als werknemers. Ook biedt Menzis specifieke dienstverlening die afgestemd is op de taxibranche, zoals ondersteuning van werkgevers die te maken hebben met werknemers met schulden.

KNV Taxi-leden en hun werknemers krijgen 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op aanvullende verzekeringen. Ook biedt Menzis kortingen op individuele rijbewijskeuringen. Verder zijn de diensten van Menzis Werk Gezond gratis voor KNV-leden.

Werkgeversloket

“Zo hebben we één loket waarbij we aarbeidsgerelateerde vragen van taxi-ondernemers beantwoorden”, vertelt Martin Rog van Menzis. “Bijvoorbeeld veel werkgevers in de taxisector hebben te kampen met werknemers die met schuldproblematiek te kampen hebben. Daar kunnen we ze bij helpen.”

Menzis heeft via Sociaal Fonds Taxi ook een collectiviteit voor werknemers in de taxisector. 

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.