TCA, taxi's, Taxi Centrale Amsterdam

TCA lanceert promotiesite Amsterdam Inside

TCA, taxi's, Taxi Centrale Amsterdam

Taxicentrale Amsterdam (TCA) heeft woensdag een nieuw digitaal platform gelanceerd: Amsterdam Inside. Het platform staat boordevol verhalen over de stad en wil inspiratie geven aan de hand van routes, insiders en hotspots. Daarmee wil de organisatie de stad promoten en meer toeristen naar de hoofdstad trekken.

Alle Amsterdammers hebben zo hun eigen verhaal over hun stad, zegt de taxi-organisatie. Over de unieke plekjes die ze bezoeken, de handigste routes die ze kennen en de mooiste momenten die de stad hen heeft geboden.

Chauffeurs

Amsterdam Inside wil dergelijke verhalen bundelen en publiceren op de site. Ook wil het een platform zijn voor bekende en minder bekende Amsterdammers. Maar ook voor TCA-chauffeurs, die hun versie van Amsterdam willen delen.

Op Amsterdam Inside moeten wekelijks de meest uiteenlopende artikelen verschijnen. Van dat ene unieke koffietentje tot een route voor de perfecte date. ”En handig, als je wilt kun je voor iedere route een TCA-taxi bestellen”, aldus de taxicentrale. Het digitale platform komt tot stand door een samenwerking tussen TCA en online uitgeverij Wayne Parker Kent.

Auteur: Tom van Gurp

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.