Ad Vasen, Jordy Clasie, Stef Hesselink, Pim van der Boom, Douwe Olijhoek en Tony Vilhena., BIOS-Groep, Feyenoord, Opel

Feyenoord-spelers overhandigen 100 nieuwe taxi’s aan BIOS

Een gedeelte van de Feyenoord-selectie heeft de ingebruikname van 100 nieuwe taxivoertuigen door BIOS-Groep ingehuldigd in stadion De Kuip. De voertuigen worden ingezet voor het Valys-vervoer en een aantal andere vervoersprojecten waaronder de Regiotaxi Utrecht, dat wordt verzorgd door dochteronderneming Transvision. Feyenoord-spelers Tonny Vilhena, Jordy Clasie en Jean-Paul Boëtius overhandigden deze week de nieuwe Opel Zafira’s symbolisch aan de directie van BIOS-Groep.

Dat de eredivisie-spelers bij de officiële ingebruikname van de nieuwe taxi’s waren komt doordat Opel de hoofdsponsor van Feyenoord is.

Valys-vervoer

Sinds 1 januari van dit jaar geeft Transvision uitvoering aan het Valys-vervoer, het bovenregionaal sociaal-recreatief vervoer van mensen met een mobiliteitshandicap. Voor deze landelijke vervoersdienst is een groot aantal onderaannemers gecontracteerd. Ook Bios Personenvervoer verzorgt als onderaannemer veel Valys-ritten.

De voertuigen worden ingezet voor reguliere mobiele passagiers (niet-rolstoelritten). De taxi’s worden aangedreven door zuinige en duurzame 1.6 CDTI-dieselmotoren, allen voorzien van een Euro 6-label.

Directeur Operations BIOS-groep Aad Romijn, met middenvelder Tony Vilhena (ter linkerzijde), verdedigend middenvelder Jordy Clasie en vleugelaanvaller Jean-Paul Boëtius (meest rechts), BIOS-Groep, Feyenoord, Opel

BIOS-Groep, Feyenoord, taxi, Opel

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Feyenoord-spelers overhandigen 100 nieuwe taxi’s aan BIOS”

Quinten Post|29.03.14|23:40

netjes en de autos rijden geluids loos waneer komt de electro uitvoering

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.