Ad Vasen, Jordy Clasie, Stef Hesselink, Pim van der Boom, Douwe Olijhoek en Tony Vilhena., BIOS-Groep, Feyenoord, Opel

Feyenoord-spelers overhandigen 100 nieuwe taxi’s aan BIOS

Een gedeelte van de Feyenoord-selectie heeft de ingebruikname van 100 nieuwe taxivoertuigen door BIOS-Groep ingehuldigd in stadion De Kuip. De voertuigen worden ingezet voor het Valys-vervoer en een aantal andere vervoersprojecten waaronder de Regiotaxi Utrecht, dat wordt verzorgd door dochteronderneming Transvision. Feyenoord-spelers Tonny Vilhena, Jordy Clasie en Jean-Paul Boëtius overhandigden deze week de nieuwe Opel Zafira’s symbolisch aan de directie van BIOS-Groep.

Dat de eredivisie-spelers bij de officiële ingebruikname van de nieuwe taxi’s waren komt doordat Opel de hoofdsponsor van Feyenoord is.

Valys-vervoer

Sinds 1 januari van dit jaar geeft Transvision uitvoering aan het Valys-vervoer, het bovenregionaal sociaal-recreatief vervoer van mensen met een mobiliteitshandicap. Voor deze landelijke vervoersdienst is een groot aantal onderaannemers gecontracteerd. Ook Bios Personenvervoer verzorgt als onderaannemer veel Valys-ritten.

De voertuigen worden ingezet voor reguliere mobiele passagiers (niet-rolstoelritten). De taxi’s worden aangedreven door zuinige en duurzame 1.6 CDTI-dieselmotoren, allen voorzien van een Euro 6-label.

Directeur Operations BIOS-groep Aad Romijn, met middenvelder Tony Vilhena (ter linkerzijde), verdedigend middenvelder Jordy Clasie en vleugelaanvaller Jean-Paul Boëtius (meest rechts), BIOS-Groep, Feyenoord, Opel

BIOS-Groep, Feyenoord, taxi, Opel

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Feyenoord-spelers overhandigen 100 nieuwe taxi’s aan BIOS”

Quinten Post|29.03.14|23:40

netjes en de autos rijden geluids loos waneer komt de electro uitvoering