Korton Group, WinTax

Matthieu Blauwhoff aangetreden als directeur Korton Group

Matthieu Blauwhoff is begonnen als directeur van Korton Group. Samen met oprichter Peter Altevogt vormt hij de directie van de Korton Group. In deze tweehoofdige directie zal Peter Altevogt zich met name richten op Product Development en de verdere ontwikkeling van WinTax, WinTOP, Workforce Pro en de Cloud Service activiteiten van Korton. Matthieu Blauwhoff zal zich daarbij voornamelijk richten op de commercie, operations en financiën.

Na een inwerkperiode zal Matthieu vanaf augustus 2014 operationeel zijn, meldt het ICT-bedrijf. “Hiermee versterkt Korton haar positie om haar groeiambities waar te maken en een slag te maken in  de verdere professionalisering van de organisatie.”

ICT

Matthieu Blauwhoff heeft ruim 30 jaar management ervaring bij organisaties in de ICT en high tech sector. Tot 2003 werkte hij voor grote internationale bedrijven zoals NCR Corporation, Fairchild Semiconductor en Oracle in eindverantwoordelijke functies. Daarna heeft hij een aantal kleinere en middelgrote bedrijven uit diezelfde sector aangestuurd. In zijn management rol staan het bouwen en motiveren van mensen altijd centraal.

“Wat mij aantrekt in Korton is de hoge inzet van de mensen”, zegt Matthieu. “Ik wil graag met veel enthousiasme meewerken om de ambities van Korton te verwezenlijken. Daarbij is de ICT markt een enerverende sector die veel mogelijkheden biedt en waarin Korton uitstekend gepositioneerd is.”

SaaS-leverancier

Peter Altevogt is ook verheugd met  de komst van Matthieu: “Samen met Matthieu en het Management Team kunnen we Korton naar een volgende fase brengen. Groeien als Cloud Service Provider en als toonaangevende SaaS-leverancier. Met de ervaring van Matthieu heb ik er vertrouwen in dat we samen met alle medewerkers van Korton de groei in goede banen zullen leiden.”

Een van de diensten die Korton levert voor de taxisector is WinTax. Dat is het logistiek agendapakket voor personenvervoer met onder meer een elektronische ritagenda en een facturatiemodule. Het online platform WinTOP wordt gebruikt in de vervoersregie- zorg- en gemeentebranche. De software legt de basis voor het efficiënt managen van ritaanname, rituitgifte en ritbewaking. Daarnaast levert Korton ook WorkForce Pro, dit is een roosterapplicatie voor personeelsplanning en urenverwerking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Matthieu Blauwhoff aangetreden als directeur Korton Group | TaxiPro
Korton Group, WinTax

Matthieu Blauwhoff aangetreden als directeur Korton Group

Matthieu Blauwhoff is begonnen als directeur van Korton Group. Samen met oprichter Peter Altevogt vormt hij de directie van de Korton Group. In deze tweehoofdige directie zal Peter Altevogt zich met name richten op Product Development en de verdere ontwikkeling van WinTax, WinTOP, Workforce Pro en de Cloud Service activiteiten van Korton. Matthieu Blauwhoff zal zich daarbij voornamelijk richten op de commercie, operations en financiën.

Na een inwerkperiode zal Matthieu vanaf augustus 2014 operationeel zijn, meldt het ICT-bedrijf. “Hiermee versterkt Korton haar positie om haar groeiambities waar te maken en een slag te maken in  de verdere professionalisering van de organisatie.”

ICT

Matthieu Blauwhoff heeft ruim 30 jaar management ervaring bij organisaties in de ICT en high tech sector. Tot 2003 werkte hij voor grote internationale bedrijven zoals NCR Corporation, Fairchild Semiconductor en Oracle in eindverantwoordelijke functies. Daarna heeft hij een aantal kleinere en middelgrote bedrijven uit diezelfde sector aangestuurd. In zijn management rol staan het bouwen en motiveren van mensen altijd centraal.

“Wat mij aantrekt in Korton is de hoge inzet van de mensen”, zegt Matthieu. “Ik wil graag met veel enthousiasme meewerken om de ambities van Korton te verwezenlijken. Daarbij is de ICT markt een enerverende sector die veel mogelijkheden biedt en waarin Korton uitstekend gepositioneerd is.”

SaaS-leverancier

Peter Altevogt is ook verheugd met  de komst van Matthieu: “Samen met Matthieu en het Management Team kunnen we Korton naar een volgende fase brengen. Groeien als Cloud Service Provider en als toonaangevende SaaS-leverancier. Met de ervaring van Matthieu heb ik er vertrouwen in dat we samen met alle medewerkers van Korton de groei in goede banen zullen leiden.”

Een van de diensten die Korton levert voor de taxisector is WinTax. Dat is het logistiek agendapakket voor personenvervoer met onder meer een elektronische ritagenda en een facturatiemodule. Het online platform WinTOP wordt gebruikt in de vervoersregie- zorg- en gemeentebranche. De software legt de basis voor het efficiënt managen van ritaanname, rituitgifte en ritbewaking. Daarnaast levert Korton ook WorkForce Pro, dit is een roosterapplicatie voor personeelsplanning en urenverwerking.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.