Jan de Wit Group, taxibedrijf, taxi

Jan de Wit Group neemt Sneltax-Jeko Amsterdam over

De taxidivisie van Jan de Wit Group heeft een doorstart van Sneltax-Jeko Amsterdam gerealiseerd en de vervoersactiviteiten van Sneltax overgenomen. Hierover is overeenstemming bereikt met de curator, zo meldt het taxibedrijf.

Sneltax-Jeko bedient sinds 1980 met haar taxi-activiteiten met name Amsterdam en omgeving en is in het bijzonder gespecialiseerd in het zorg- en ziekenvervoer met taxibussen voorzien van onder meer rolstoelfaciliteiten

Overname

Jan de Wit Group ziet de overname van de Sneltax-Jeko Amsterdam activiteiten als een welkome uitbreiding van haar huidige taxi vervoersstromen in, van- en naar de hoofdstad.

Jan de Wit Group – Moving People Since 1923 –  is één van de grotere particuliere all-round personenvervoerbedrijven van Nederland. De vloot kent een omvang van ca. 100 luxe touringcars & bussen en ca. 60 taxi’s en minibussen.

Personenvervoer

Jan de Wit Group bedient alle segmenten van het nationaal en internationaal personenvervoer over de weg en biedt werkgelegenheid aan zo’n 300 medewerkers.

Het bedrijf is officieel gecertificeerd met het wereldwijd erkende en geaccrediteerde kwaliteitscertificaat, voor het specifieke toepassingsgebied Vervoer van Personen, het NEN-EN-ISO 9001 (2008) Kwaliteitscertificaat en heeft in 2013 een handhavingconvenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.