taxibord, daklicht, taxi

Taxi Duifhuizen wordt Taxi Hoeksewaard na interne overname

Taxi Duifhuizen uit Oud-Beijerland is verder gegaan onder de naam Taxi Hoeksewaard. De naamsverandering komt door een interne overname van het bedrijf per 1 januari. Eigenaar Cees Duifhuizen heeft de zaak verkocht en deze wordt door de nieuwe eigenaren, Nico Boender en Diane Bakhuizen, voortgezet onder de naam Taxi Hoeksewaard.

De naamswijziging is mede een gevolg van een aantal overnames die Taxi Duifhuizen in het recente verleden deed, zoals die van Taxionderneming Oud-Beijerland en Taxi Claeswael.

Taxi Duifhuizen

Voor velen was Taxi Duifhuizen een begrip in de Hoeksche Waard en daarbuiten. In 1950 is de onderneming opgericht als autoverhuurbedrijf. Acht jaar later kwam daar het vervoer van personen bij. Sinds 1981 is het bedrijf tevens gestart met koeriersdiensten. Sinds 1987 is het bedrijf gevestigd aan de Oostdijk.

De volgende generatie Duifhuizen heeft  andere werkzaamheden, waardoor er geen opvolging is met de naam Duifhuizen. Cees heeft daarom het bedrijf verkocht aan twee personeelsleden Nico Boender en Diane Bakhuizen, die al respectievelijk dertig en zeventien jaar aan het bedrijf verbonden zijn. Dat meldt franchisegever DVG.

Taxivervoer

Nico Boender verwacht dat er, buiten de naamswijziging, geen merkbare veranderingen zullen plaatsvinden voor de klanten. Naast taxivervoer, koeriersdiensten en het verhuur van personenbusjes, bestel- en aanhangwagens verzorgen zij zittend ziekenvervoer voor bijna alle zorgverzekeraars. Daarnaast zijn ze ook actief in het leerlingenvervoer in de Hoeksche Waard en Vervoer Lokaal binnen de grenzen van Oud-Beijerland.

Het telefoonnummer van Taxi Hoeksewaard blijft ongewijzigd: 0186-622222 of 0186-617777 (Vervoer Lokaal). Het e-mail adres van Taxi Hoeksewaard is: info@taxihoeksewaard.nl. De website van Taxihoeksewaard is (tijdelijk) www.taxiduifhuizen.nl, maar zal binnenkort gewijzigd worden in www.taxihoeksewaard.nl.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.