Taxi Expo, Rai Amsterdam

Taxi-Expo 2015 is op 22 september in de Expo Houten

De Taxi-Expo 2015 vindt plaats op 22 september. De beurs voor de personenvervoerbranche keert terug naar haar oorspronkelijke plaats: evenementenlocatie Expo Houten. Organisator is ProMedia Group, uitgever van onder meer TaxiPro.nl. Onderdeel van Taxi-Expo 2015 is het jaarlijkse Nationaal Congres Contractvervoer.

In 2014 heeft TaxiPro de Taxi-Expo overgenomen en zal deze dit jaar samenvoegen met haar eigen Nationale Taxidag tot een groots sector-event.

Vakbeurs en congres

De Taxi Expo 2015 is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante kennis workshops. Parallel aan de Taxi Expo 2015 vindt de vierde editie van het Congres Contractvervoer plaats.

Binnenkort zal TaxiPro.nl meer over het programma van zowel de vakbeurs als het congres bekendmaken. Bekijk alvast de nieuwe website via: www.taxi-expo.nl

Dus save the date: Taxi-Expo 2015 op 22 september in Houten!

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Taxi-Expo 2015 is op 22 september in de Expo Houten”

Rob van den Hoven|06.02.15|08:38

Houten vond ik altijd een prima locatie voor dit evenement !
Ik hoop dat er dit keer ruim aandacht is voor de chauffeurs en niet alleen de werkgevers. Hier bedoel ik mee dat ook bijvoorbeeld de RVI en de vakbonden etc. weer present zijn. En ook hoop ik dat er een pendelbus(je) vanaf treinstation Houten wordt geregeld (voor mijn part tegen een kleine vergoeding)

Sjef van Bragt|23.04.15|12:59

Fijn om weer te horen dat Taxi-Expo weer teug is in Houten.
inderdaad Rob, meer aandacht voor de chauffeurs.