Fred Winkel, Ruud Dusseldorp

Mobility ID neemt Taxiboeken.nl over van Jan de Wit

Mobility ID neemt per 1 september het online platform taxiboeken.nl over van Jan de Wit Group. Mobility ID is een nieuw bedrijf van Ruud Dusseldorp en Fred Winkel. “We gaan de dienst helemaal moderniseren. We richten ons op taxi boekingen voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt”, licht Dusseldorp toe.

Taxiboeken.nl was vooral bedoeld als platform voor reizigers van en naar treinstations. “We gaan dat uitbreiden en bestemmingen toevoegen, zoals congressen en evenementen”, kondigt Dusseldorp aan.

Platform

Het platform bestaat al zo’n 4 jaar en doet jaarlijks zo’n 9.000 ritten. Maar met de modernisering zal dat aantal flink toenemen, verwacht Dusseldorp. Het platform zal vanaf 1 september worden uitgerust met de nieuwste online faciliteiten. TaxiID uit Amsterdam gaat de volledige back-office verzorgen.

“We hebben een landelijke dekking van 97% voor taxivervoer van en naar NS-stations in Nederland. We blijven de huidige vervoerders van Taxiboeken.nl inzetten. Als het aantal ritten toeneemt, zullen we de capaciteit van het netwerk mee laten groeien. Voorop staat het gemak voor de consument, dat moet zo soepel mogelijk verlopen, waardoor het online boeken van mobiliteitsdiensten eenvoudig en bereikbaar blijft”, licht Dusseldorp toe.

Boekingsapplicatie

Jan de Wit Group is sinds 2013 eigenaar van het platform. Het personenvervoerbedrijf richt zich volgens directeur Walter de Wit op het verder doorontwikkelen van de eigen boekingsapplicatie voor landelijke zakelijke klanten.

1 september gaat de nieuwe versie van Taxiboeken.nl live. “De eerste focus naast de technische vernieuwingen is het verbeteren van de klantenservice”, vertelt Dusseldorp. “Tegenwoordig is het belangrijk dat de taxibranche direct de markt benadert. En een dienst levert waar de klant om vraagt.”

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Mobility ID neemt Taxiboeken.nl over van Jan de Wit”

Osman Yetkin|13.12.18|13:57

Veel succes!

Groeten

Taxi Tilburg
https://taxi-24uurtilburg.nl/