Taxi Jappie, BP, Orange Gas, aardgas, CNG, groengas

Taxi Jappie laat BP-tankstation groengas-pomp openen

Op verzoek van Taxi Jappie werd vorige week de 100% Groengas-pomp van OrangeGas in bedrijf genomen bij BP Zwart in Amsterdam. Dankzij dit gezamenlijke initiatief kan taxi-ondernemer Jappie zijn taxi’s in de regio Haarlem en Haarlemmermeer voor de volle 100% laten rijden op deze schone en goedkope brandstof.

Het BP-tankstation aan de Ookmeerweg in Amsterdam voegt deze nieuwe service toe aan de bestaande, traditionele brandstoffen. OrangeGas investeerde totaal al ruim € 13 miljoen in Groengas-tankstations en is met 63 locaties marktleider in Nederland.

Groengas-tankstation

Jochen van der Voort van BP Zwart vertelt over de totstandkoming van het Groengas-tankstation: “Wij willen graag full service aanbieden op ons station. Naast een ruime shop, een wasserette en een wasstraat, geldt dat natuurlijk ook voor ons aanbod in brandstoffen.”

“Eerst overwogen we een snellaadpaal, maar op verzoek van Taxi Jappie en andere klanten hebben we voor Groengas van OrangeGas gekozen. Groengas is breed inzetbaar en levert een directe verbetering van de luchtkwaliteit. De samenwerking met OrangeGas verliep soepel. We zijn blij met de toevoeging van 100% Groengas op ons station.”

Taxi Jappie

Taxi Jappie rijdt al sinds 2010 met Groengas-voertuigen. De taxi-ondernemer verzorgt verschillende soorten van vervoer in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Dit betreft onder andere vervoer van ouderen en gehandicapten waarbij in de aanbesteding het rijden op CNG een harde eis was.

“We rijden met 11 voertuigen op Groengas. Ook Schiphol-vervoer rijden we deels op Groengas met 2 Volkswagen Transporters. Wij zijn heel tevreden over het rijden op deze brandstof; naast de concrete milieuwinst besparen we ook nog eens fors op onze brandstofkosten,“ aldus Jan Sweijen van Taxi Jappie.

100% Groengas

OrangeGas levert 100% Groengas. Marcel Borger, directeur OrangeGas: “Er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden wordt steeds groter. En duurzaam rijden wordt steeds voordeliger. We gaan tankstations openen waar alleen maar duurzame brandstoffen worden aangeboden: 100% Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Jappie laat BP-tankstation groengas-pomp openen | TaxiPro
Taxi Jappie, BP, Orange Gas, aardgas, CNG, groengas

Taxi Jappie laat BP-tankstation groengas-pomp openen

Op verzoek van Taxi Jappie werd vorige week de 100% Groengas-pomp van OrangeGas in bedrijf genomen bij BP Zwart in Amsterdam. Dankzij dit gezamenlijke initiatief kan taxi-ondernemer Jappie zijn taxi’s in de regio Haarlem en Haarlemmermeer voor de volle 100% laten rijden op deze schone en goedkope brandstof.

Het BP-tankstation aan de Ookmeerweg in Amsterdam voegt deze nieuwe service toe aan de bestaande, traditionele brandstoffen. OrangeGas investeerde totaal al ruim € 13 miljoen in Groengas-tankstations en is met 63 locaties marktleider in Nederland.

Groengas-tankstation

Jochen van der Voort van BP Zwart vertelt over de totstandkoming van het Groengas-tankstation: “Wij willen graag full service aanbieden op ons station. Naast een ruime shop, een wasserette en een wasstraat, geldt dat natuurlijk ook voor ons aanbod in brandstoffen.”

“Eerst overwogen we een snellaadpaal, maar op verzoek van Taxi Jappie en andere klanten hebben we voor Groengas van OrangeGas gekozen. Groengas is breed inzetbaar en levert een directe verbetering van de luchtkwaliteit. De samenwerking met OrangeGas verliep soepel. We zijn blij met de toevoeging van 100% Groengas op ons station.”

Taxi Jappie

Taxi Jappie rijdt al sinds 2010 met Groengas-voertuigen. De taxi-ondernemer verzorgt verschillende soorten van vervoer in de regio Haarlem en Haarlemmermeer. Dit betreft onder andere vervoer van ouderen en gehandicapten waarbij in de aanbesteding het rijden op CNG een harde eis was.

“We rijden met 11 voertuigen op Groengas. Ook Schiphol-vervoer rijden we deels op Groengas met 2 Volkswagen Transporters. Wij zijn heel tevreden over het rijden op deze brandstof; naast de concrete milieuwinst besparen we ook nog eens fors op onze brandstofkosten,“ aldus Jan Sweijen van Taxi Jappie.

100% Groengas

OrangeGas levert 100% Groengas. Marcel Borger, directeur OrangeGas: “Er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van auto’s die op alternatieve brandstoffen rijden wordt steeds groter. En duurzaam rijden wordt steeds voordeliger. We gaan tankstations openen waar alleen maar duurzame brandstoffen worden aangeboden: 100% Groengas, elektrische snelladers op basis van groene stroom, CO2 voor milieuvriendelijk koelen en in de toekomst ook waterstof en LBG.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.