TaxiPro, bezoekers, website

Maandelijks ruim 50.000 lezers voor vakblad TaxiPro

TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxibranche, groeit nog steeds hard door. De website heeft inmiddels de mijlpaal van 50.000 unieke bezoekers per maand bereikt. De afgelopen 31 dagen waren er 53.500 unieke lezers, zo blijkt uit Google Analytics. Inmiddels zijn er ruim 10.500 mensen uit de taxibranche geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief. “Hiermee bevestigt TaxiPro.nl haar leidende positie in de nieuwsvoorziening voor de taxisector”, zegt Joan Blaas van ProMedia Group, uitgever van TaxiPro.nl.

Individuele artikelen op TaxiPro.nl worden op één dag door duizenden taxichauffeurs en -ondernemers gelezen. De gemiddelde tijd op de website van alle maandelijkse 53.500 bezoekers is maar liefst 2:00 minuten. “Dat is zeer hoog voor een nieuws-site. Dat betekent dat onze lezers zeer geïnteresseerd zijn en de artikelen helemaal aflezen”, licht Blaas toe.

Inspireren

TaxiPro.nl is opgericht in 2010. “Ons doel is om ondernemers op de hoogte te brengen van alle zaken die spelen binnen de sector en transparantie te creëren. Want dan kunnen zij op professionele wijze hun bedrijf runnen en inspelen op veranderende marktomstandigheden. We willen taxi-ondernemers inspireren door goede voorbeelden te delen”, licht Blaas toe.

Via social media heeft TaxiPro.nl inmiddels een kleine 2.000 volgers op Twitter en is de Facebook-pagina door ruim 2.200 mensen ‘geliked’. TaxiPro is onderdeel van ProMedia Group. Die organiseert jaarlijks Taxi Expo, de jaarlijkse vakbeurs voor het kleinschalig personenvervoer (dit jaar is dat op 12 en 13 oktober). Onderdeel daarvan is jaarlijkse het Nationaal Congres Contractvervoer.

Team TaxiPro.nl

Het team van ProMedia Group bestaat uit Joan Blaas (oprichter en directeur), Bart Pals (hoofdredacteur), Tom van Gurp (redacteur), Marieke van Gompel (redacteur), Lars Verpalen (redacteur), Inge Jacobs (redacteur), Steven Don (developer), Manouk Brouwers (eventmanager), Niels Singeling (sr. sales-manager), Jasper Rodenhuis (sales manager), Janny Mallee (finance), Marieke Bouman (sr. project manager), Simone Rutten (project manager), Rob Vos (project manager exhibitions), Marketa Vesela (project manager).

De vakbladen die ProMedia Group uitgeeft zijn VerkeersPro.nl (rijschoolbranche), TaxiPro.nl (taxibranche), TankPro.nl (tankstationbranche), SpoorPro.nl (spoorsector), OVPro.nl (openbaar vervoer), SDC360 (zelfrijdende auto). Maandelijks bereikt de uitgeverij hiermee zo’n 200.000 vakmensen in de mobiliteitssector. Verder organiseert ProMedia Group diverse vakbeurzen en congressen: Taxi Expo, Congres Contractvervoer, Lesauto Testdag, Tankstation Vakbeurs, Tankstation Congres, RailTech en Rail Technology Conferences.

Lezers

“Wij willen onze trouwe lezers, partners, standhouders en brancheorganisaties van harte bedanken voor dit succes. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We zien dat lezers meerdere keren per week terugkomen om ons nieuws te lezen op de site. Sommige artikelen op TaxiPro.nl worden binnen één dag zelfs door zo’n 5.000 mensen uit de taxibranche gelezen. Dat waarderen wij zeer”, besluit Blaas. “TaxiPro is daarmee een van onze belangrijkste titels binnen ProMedia Group.”

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Maandelijks ruim 50.000 lezers voor vakblad TaxiPro | TaxiPro
TaxiPro, bezoekers, website

Maandelijks ruim 50.000 lezers voor vakblad TaxiPro

TaxiPro.nl, het online vakblad voor de taxibranche, groeit nog steeds hard door. De website heeft inmiddels de mijlpaal van 50.000 unieke bezoekers per maand bereikt. De afgelopen 31 dagen waren er 53.500 unieke lezers, zo blijkt uit Google Analytics. Inmiddels zijn er ruim 10.500 mensen uit de taxibranche geabonneerd op de wekelijkse nieuwsbrief. “Hiermee bevestigt TaxiPro.nl haar leidende positie in de nieuwsvoorziening voor de taxisector”, zegt Joan Blaas van ProMedia Group, uitgever van TaxiPro.nl.

Individuele artikelen op TaxiPro.nl worden op één dag door duizenden taxichauffeurs en -ondernemers gelezen. De gemiddelde tijd op de website van alle maandelijkse 53.500 bezoekers is maar liefst 2:00 minuten. “Dat is zeer hoog voor een nieuws-site. Dat betekent dat onze lezers zeer geïnteresseerd zijn en de artikelen helemaal aflezen”, licht Blaas toe.

Inspireren

TaxiPro.nl is opgericht in 2010. “Ons doel is om ondernemers op de hoogte te brengen van alle zaken die spelen binnen de sector en transparantie te creëren. Want dan kunnen zij op professionele wijze hun bedrijf runnen en inspelen op veranderende marktomstandigheden. We willen taxi-ondernemers inspireren door goede voorbeelden te delen”, licht Blaas toe.

Via social media heeft TaxiPro.nl inmiddels een kleine 2.000 volgers op Twitter en is de Facebook-pagina door ruim 2.200 mensen ‘geliked’. TaxiPro is onderdeel van ProMedia Group. Die organiseert jaarlijks Taxi Expo, de jaarlijkse vakbeurs voor het kleinschalig personenvervoer (dit jaar is dat op 12 en 13 oktober). Onderdeel daarvan is jaarlijkse het Nationaal Congres Contractvervoer.

Team TaxiPro.nl

Het team van ProMedia Group bestaat uit Joan Blaas (oprichter en directeur), Bart Pals (hoofdredacteur), Tom van Gurp (redacteur), Marieke van Gompel (redacteur), Lars Verpalen (redacteur), Inge Jacobs (redacteur), Steven Don (developer), Manouk Brouwers (eventmanager), Niels Singeling (sr. sales-manager), Jasper Rodenhuis (sales manager), Janny Mallee (finance), Marieke Bouman (sr. project manager), Simone Rutten (project manager), Rob Vos (project manager exhibitions), Marketa Vesela (project manager).

De vakbladen die ProMedia Group uitgeeft zijn VerkeersPro.nl (rijschoolbranche), TaxiPro.nl (taxibranche), TankPro.nl (tankstationbranche), SpoorPro.nl (spoorsector), OVPro.nl (openbaar vervoer), SDC360 (zelfrijdende auto). Maandelijks bereikt de uitgeverij hiermee zo’n 200.000 vakmensen in de mobiliteitssector. Verder organiseert ProMedia Group diverse vakbeurzen en congressen: Taxi Expo, Congres Contractvervoer, Lesauto Testdag, Tankstation Vakbeurs, Tankstation Congres, RailTech en Rail Technology Conferences.

Lezers

“Wij willen onze trouwe lezers, partners, standhouders en brancheorganisaties van harte bedanken voor dit succes. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest. We zien dat lezers meerdere keren per week terugkomen om ons nieuws te lezen op de site. Sommige artikelen op TaxiPro.nl worden binnen één dag zelfs door zo’n 5.000 mensen uit de taxibranche gelezen. Dat waarderen wij zeer”, besluit Blaas. “TaxiPro is daarmee een van onze belangrijkste titels binnen ProMedia Group.”

Bart Pals

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.