Taxi Expo, Expo Houten

Eerste twintig exposanten voor Taxi Expo 2016 bekend

De eerste twintig exposanten van de taxibranche hebben zich al officieel aangemeld voor deelname aan Taxi Expo 2016. “Daarmee is op dit moment al 40% van de beschikbare meters beursruimte vastgelegd. Binnenkort maken we meer deelnemers bekend”, zegt Jasper Rodenhuis, sales manager Taxi Expo. “We hebben nog 60% van de beursvloer beschikbaar voor geïnteresseerde partijen. Tot 30 april bieden we nog 10% vroegboekkorting.”

Taxi Expo is het jaarlijkse tweedaagse beurs-evenement voor de taxibranche. Dit jaar is het op woensdag 12 en donderdag 13 oktober 2016 in Expo Houten. Taxi Expo 2016 is een actieve netwerkdag voor taxi-ondernemers en opdrachtgevers van contractvervoer met zowel een vakbeurs als een breed scala aan interessante workshops.

Taxi Expo

Taxi Expo 2016 zal worden bezocht door 1.500 bezoekers, voornamelijk taxi-ondernemers en zo’n 150 opdrachtgevers contractvervoer. Het evenement bestaat uit een vakbeurs, diverse workshops en een apart congres-gedeelte.

Op de eerste dag van Taxi Expo 2016 vindt de 5e editie van het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Aan het congres nemen jaarlijks 250 mensen deel. Taxi Expo wordt georganiseerd door TaxiPro in samenwerking met KNV.

Exposeren

Onderstaande exposanten hebben zich al aangemeld voor de vakbeurs. Ook interesse om deel te nemen? Ga dan naar: www.taxi-expo.nl/exposeren.

Schermafbeelding 2016-04-07 om 10.37.14

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.